Τα ξυπνητήρια στις 04:00!!

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την έναρξη του Australian Open το οποίο ξεκινάει με διπλή ελληνική μάχη τα ξημερώματα της Δευτέρας

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας της Μελβούρνης, είναι συναρπαστικό και γεμάτο ενδιαφέροντα ματς.

Δύο από αυτά, όμως, μαγνητίζουν τα βλέμματα των Ελλήνων φιλάθλων που θα χρειαστεί να κάνουν μια μικρή θυσία για να τα παρακολουθήσουν ζωντανά, αφού και τα δύο είναι την ίδια περίπου ώρα, στο πρωινό session της πρεμιέρας,

τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδος)

Περίπου στις 04:00GR, λοιπόν, Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς θα ριχτούν στη μάχη του πρώτου Grand Slam της σεζόν, έχοντας και οι δύο βλέψεις για κάτι πολύ καλό στη Μελβούρνη ενώ θεωρείται δεδομένη η θερμή συμπαράσταση από τους Έλληνες ομογενείς που αναμένεται να δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα στα δύο court του Melbourne Park.

Η Μαρία θα αγωνιστεί στο τρίτο μεγαλύτερο court των εγκαταστάσεων του Melbourne Park, τη Melbourne Arena, αντιμετωπίζοντας στο 2ο ματς της ημέρας, την πρωταθλήτρια του Γαλλικού Όπεν 2017, Γέλενα Οσταπένκο που δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο.

Η 21χρονη Λετονή, πρώην Νο5 του κόσμου και νυν Νο22, δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση τους τελευταίους μήνες, προερχόμενη από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο tour, με ποιο πρόσφατη στο Σίδνεϊ αυτή την εβδομάδα από την Άσλει Μπάρτι (οι τρεις προηγούμενες είναι από το 2018).

Άλλη μια φορά έχουν βρεθεί αντιμέτωπες στο WTA tour, το 2017 στο χώμα του Τσάρλεστον εκεί όπου η Οσταπένκο είχε επιβληθεί 6-2, 4-6, 6-2.

Στο Court 3 της Μελβούρνης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό, Ματέο Μπερετίνι που προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Ο 22χρονος, Νο52 στον κόσμο (career high), θα αγωνιστεί για 5ο συνεχόμενο Grand Slam στο κυρίως ταμπλό και σίγουρα χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα.

Σάκκαρη και Τσιτσιπάς, ένωσαν τις δυνάμεις τους στην πρώτη εβδομάδα της νέας σεζόν εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο Hopman Cup όπου λίγο έλειψαν να προκριθούν στον τελικό.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Στέφανος είχε μια νίκη και μια ήττα στο Sydney International ενώ η Σάκκαρη αποκλείστηκε πρόωρα από το Όκλαντ.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Τα ξυπνητήρια στις 04:00!! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα