Επέστρεψε για να το πάρει! – VIDEO

Τον πρώτο του ATP τίτλο από τους πολλούς που θα ακολουθήσουν, κατέκτησε ο Άλεξ ντε Μινόρ κερδίζοντας τον Αντρέα Σέπι στον τελικό του Sydney International

Ήταν μια πραγματικά φοβερή ημέρα για τον Άλεξ ντε Μινόρ!

Παίζοντας και τον ημιτελικό και τον τελικό το Σάββατο στο Σίδνεϊ, ο 20χρονος Αυστραλός κέρδισε τους Ζιλ Σιμόν και Αντρέα Σέπι με διαφορά λίγων ωρών και κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά της πατρίδας του!

Πέρυσι, ο χαρισματικός τενίστας, αγωνίστηκε στον τελικό του

Sydney International και φέτος έκανε το βήμα παραπάνω, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμπατριώτες του στις εξέδρες του NSW Tennis Center.

Αφού κέρδισε 6-3, 6-2 τον ποιοτικό Ζιλ Σιμόν στον ημιτελικό που είχε αναβληθεί την Παρασκευή λόγω βροχής, ο Ντε Μινόρ επέστρεψε στο court και μετά από κλειστή μάχη με τον ξεκούραστο Αντρέα Σέπι, επικράτησε 7-5, 7-6(5) του Ιταλού και πανηγύρισε τον παρθενικό του ATP τίτλο, στην τρίτη του συμμετοχή σε ATP τελικό.

C H A M P I O N @alexdeminaur wins his maiden career title, def. Andreas Seppi 7-5 7-6(5) in front of his home crowd #SydneyTennis pic.twitter.com/dw5eJgZ5f0

— #SydneyTennis (@SydneyTennis) 12 Ιανουαρίου 2019

Στο εναρκτήριο σετ, ο Ντε Μινόρ χρειάστηκε να ανατρέψει το προβάδισμα του Σέπι που μπήκε μπροστά στο σκορ με γρήγορο break ενώ στο 2ο σετ αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος από τον 34χρονο Ιταλό, ολοκληρώνοντας τη δύσκολη νίκη του σε 2 ώρες και 5 λεπτά αγώνα.

Παρά τη νίκη του, ο Αυστραλός θα παραμείνει στην 29η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

SYDNEY INTERNATIONAL DRAW

The post Επέστρεψε για να το πάρει! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα