Η στιγμή που ώθησε τον Μάρεϊ στην απόσυρση – VIDEO

Ο Άντι Μάρεϊ αποκάλυψε, λίγες μόνο ώρες μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο άμεσο μέλλον ότι μία, προ ημερών, προπόνηση με τον Νόβακ Τζόκοβιτς τον έκανε ακόμα πιο σίγουρο στο να προβεί σε αυτήν την ανακοίνωση…

Μπορεί η είδηση της απόσυρσης του Άντι Μάρεϊ από το επαγγελματικό τένις, που ίσως είναι και θέμα ωρών, να έπεσε σαν “κεραυνός εν αιθρία” τα ξημερώματα της Παρασκευής, ωστόσο, είναι δεδομένο

ότι η σκέψη αυτή “γυρόφερνε” στο μυαλό του Σκωτσέζου από το τέλος του 2018 όταν και τα αποτελέσματά του ήταν πολύ άσχημα και ο πόνος στο γοφό επέμενε.

Ο Muzza έκανε και άλλη υπομονή, είπε να δώσει και στο 2019 μια ευκαιρία, ωστόσο, η ήττα από τον Ντάνιλ Μεντβέντεφ στο Μπρισμπέιν και μία προπόνηση που ακολούθησε με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στη Μελβούρνη τον ώθησαν στο να πει τελικά ότι δεν πάει άλλο.

Ο Μάρεϊ αναφέρθηκε ανοικτά στο τι έγινε στη συγκεκριμένη προπόνηση και στο πόσο “αβοήθητος” ένιωθε πλέον κόντρα στον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο.

“Η αίσθηση που είχα σε αυτήν την προπόνηση μου έκανε πιο σαφές τι έπρεπε να κάνω. Ήμουν αβοήθητος στο κορτ. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα και αυτό το συναίσθημα είναι απαίσιο” ανέφερε με ειλικρίνεια ο Μάρεϊ.

“Έχω παίξει, δεν ξέρω και εγώ πόσες ώρες κόντρα στον Νόβακ όλα αυτά τα χρόνια. Ναι, δεν κέρδισα όλες τις φορές αλλά ακόμα και όταν έχανα, συνήθως η νίκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες και είχα παλέψει μέχρι τέλους. Στην προπόνηση που κάναμε, δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο και ένιωθα ότι δεν ήμουν μέλος αυτού του rivalry πια. Δεν ήμουν πια χαρούμενος στο κορτ…”

Για την ιστορία, οι δυο τους έπαιξαν 12 practice games με τον Μάρεϊ να κατορθώνει να κερδίσει μόνο δύο…

Για έναν αθλητή που είχε συνηθίσει στην καριέρα του όχι μόνο να κοντράρει σθεναρά αλλά και να κερδίζει τους κορυφαίους, η παραπάνω πραγματικότητα είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτή…

Δείτε ένα απόσπασμα της εν λόγω προπόνησης

Κώστας Αϊτάκης

The post Η στιγμή που ώθησε τον Μάρεϊ στην απόσυρσηVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα