Συνεχίζει την υπεράσπιση η Μπαντόσα (vid)

Η Πάολα Μπαντόσα εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του BNP Paribas Open, συνεχίζοντας την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της στην Καλιφόρνια.

Το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, κατάφερε να κάμψει την αξιόμαχη αντίσταση της Λέιλα Φερνάντεζ και με 6-4, 6-4 επί της ταλαντούχας Καναδής να πάρει το εισιτήριο για τις “8” καλύτερες του θεσμού.

Η 24χρονη Ισπανίδα επέκτεινε το αήττητο ρεκόρ της σε 9-0 στο Indian Wells και για την πρόκριση στα ημιτελικά θα αντιμετωπισει την Βερόνικα Κουμερντέτοβα

η οποία στο τελευταίο ματς της Τρίτης, κέρδισε 7-6(5), 6-7(5), 7-5 την Μαρκέτα Βοντρούσοβα.

Η Μπαντόσα είναι μια από τις τρεις τενίστριες που έχουν πιθανότητες να φύγουν από το Indian Wells με το career high Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, μαζί με την Μαρία Σάκκαρη και την Ίγκα Σφιόντεκ. Παράλληλα, η Ισπανίδα προσπαθεί να γίνει η πρώτη τενίστρια που υπερασπίζεται τον τίτλο της στο Indian Wells, μετά την Μαρτίνα Ναβρατίλοβα το 1991.

Σε άλλο βραδινό παιχνίδι στην Καλιφόρνια, η Έλενα Ριμπάκινα επιβλήθηκε 7-6(5), 6-2 της Βικτόριγια Γκόλουμπιτς και θα αντιμετωπίσει τη Μαρία Σάκκαρη που πήρε ξεκούραστη πρόκριση στα προημιτελικά νωρίτερα την Τρίτη.

The elite eight #IndianWells pic.twitter.com/iheAlxJdlG

BNP Paribas Open (@BNPPARIBASOPEN) March 16, 2022

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-10h)

The post Συνεχίζει την υπεράσπιση η Μπαντόσα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα