Στις “8” της Καλιφόρνια δίχως να ιδρώσει η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη εκμεταλλεύτηκε το πρόβλημα τραυματισμού της Ντάρια Γκαβρίλοβα Σάβιλ και προκρίθηκε άνετα στα προημιτελικά του BNP Paribas Open, μετά την απόσυρση της Αυστραλής, στα μέσα του 1ου set.

Βέβαια, μέχρι να πάρει ιατρικό timeout η Σάβιλ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε καταφέρει ήδη να κυριαρχήσει στο ματς, παίρνοντας προβάδισμα με 4-1 στο εναρκτήριο κομμάτι

της αναμέτρησης.

Ένα πρόβλημα στο αριστερό πόδι της 28χρονης, την ανάγκασε να εγκαταλείψει τη μάχη, αφού πρώτα πήρε ιατρικό timeout εκτός court. Παρά την περιποίηση του φυσιοθεραπευτή της, δεν αισθάνθηκε καλύτερα και λίγες στιγμές αργότερα έθεσε εαυτόν, νοκ-άουτ.

I’m sorry I had to retire today. I’ve played a lot, a lot, a lot of tennis and my adductor didn’t agree with me it got way too sore to continue today. Still really happy with the tournament

— Daria Saville (@Daria_gav) March 16, 2022

Την παρθενική της πρόκριση στις “8” καλύτερες του Indian Wells, πήρε με αυτό τον ανορθόδοξο τρόπο η Σάκκαρη η οποία θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη την Έλενα Ριμπάκινα (Νο20) που με τη σειρά της επικράτησε 7-6(5), 6-2 της Βικτόρια Γκόλουμπιτς (Νο51), το βράδυ της Τρίτης.

Με τη νίκη επί της Σάβιλ, η Νο6 τενίστρια του κόσμου, έφτασε τις 16 μέσα στο 2022 και πλέον χρειάζεται μια ακόμη στο τουρνουά της Καλιφόρνια, για να εξασφαλίσει άνοδο στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, από την ερχόμενη Δευτέρα!

The elite eight #IndianWells pic.twitter.com/iheAlxJdlG

BNP Paribas Open (@BNPPARIBASOPEN) March 16, 2022

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-10h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στις “8” της Καλιφόρνια δίχως να ιδρώσει η Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα