Γεμίζει το πρόγραμμα του Τζόκοβιτς ενόψει Roland Garros

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος απέσυρε τη συμμετοχή του από τα 1000άρια τουρνουά σε Καλιφόρνια και Μαϊάμι καθώς παραμένει ανεμβολίαστος, μετά από την επιβεβαίωση της συμμετοχής του στο Μόντε Κάρλο, πρόσθεσε στο πρόγραμμά του και το 250άρι τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι αμέσως μετά το Μόντε Κάρλο. 

Ο 20 φορές πρωταθλητής Major έχει αγωνιστεί φέτος σε μόλις μια διοργάνωση (Ντουμπάι) με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς να τον

εμποδίζουν να παίζει σε χώρες που δεν επιτρέπουν ανεμβολίαστους ταξιδιώτες. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποχωρήσει από το Νο1 της κατάταξης, το οποίο όμως θα ανακτήσει από την ερχόμενη Δευτέρα (21/3) μετά την ήττα του Ντανιίλ Μεντβέντεφ από τον Γκαέλ Μονφίς στον 3ο γύρο του Indian Wells. 

Στόχος πλέον του 34χρονου είναι να είναι όσο πιο έτοιμος μπορεί στο 2ο Grand Slam της σεζόν στο Roland Garros, με το Μόντε Κάρλο, αλλά και το Serbian Open να είναι τα δύο πρώτα τουρνουά όπου θα αγωνιστεί. 

Από εκεί και πέρα υπάρχει πάντα το ερωτηματικό για το 1000άρι στη Ρώμη (8-15/5), άλλα και για το έτερο Master στη Μαδρίτη (1-8/5). 

Το τουρνουά στο Μόντε Κάρλο θα διεξαχθεί το διάστημα 10-17 Απριλίου, ενώ το Serbian Open από τις 18 μέχρι τις 24 του ίδιου μήνα. Το φετινό Roland Garros θα ξεκινήσει στις 22 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιουνίου

The post Γεμίζει το πρόγραμμα του Τζόκοβιτς ενόψει Roland Garros appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γεμίζει, Τζόκοβιτς, Roland Garros,gemizei, tzokovits, Roland Garros