Προημιτελικά για Σφιόντεκ και Χάλεπ (vids)

Ίγκα Σφιόντεκ και Σιμόνα Χάλεπ επικράτησαν των Αντζελίκ Κέρμπερ και Σοράνια Κιρστέα, αντίστοιχα, παίρνοντας σημαντικές προκρίσεις για την προημιτελική φάση του BNP Paribas Open, στην Καλιφόρνια.

Για 1η φορά στην καριέρα της, η Σφιόντεκ θα αγωνιστεί στις “8” καλύτερες του Indian Wells, ερχόμενη με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του 1000αριού τουρνουά της Ντόχα, πριν λίγες ημέρες.

Η Πολωνή αν και βρέθηκε πίσω με set

από την πρώην Νο1 κόσμου, Αντζελίκ Κέρμπερ, βρήκε τον τρόπο να “επιβιώσει” με 4-6, 6-2, 6-3, κατακτώντας έτσι την 8η συνεχόμενη νίκη της στο Tour.

Μάλιστα, αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ανατροπή της 20χρονης στην έρημο, μιας και έχασε και στους τρεις αγώνες της στο τουρνουά, τα εναρκτήρια sets. Στην τελική “8άδα”, η Σφιόντεκ θα αντιμετωπίσει μια εκ των Μάντισον Κις και Χάριετ Νταρτ.

ANOTHER comeback complete

@iga_swiatek wins from a set down once again, defeating Kerber to reach the #IndianWells quarterfinals!

Awaits Dart or Keys next pic.twitter.com/La7Y4FwK1y

wta (@WTA) March 15, 2022

Όσον αφορά τη Σιμόνα Χάλεπ, η Ρουμάνα κέρδισε τον “εμφύλιο” με την Σοράνια Κιρστέα, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Μόλις πέντε games απώλεσε η πρώην Νο1 και νυν Νο26 τενίστρια του κόσμου, που επικράτησε της συμπατριώτισσάς της με 6-1, 6-4, μετά από μια ώρα και 24 λεπτά αγώνα. Η Χάλεπ στα προημιτελικά θα βρει απέναντί της, την Πέτρα Μάρτιτς.

Simona’s surging

@Simona_Halep wins the Romanian derby to progress to the quarterfinals!#IndianWells pic.twitter.com/8vOYOoF9GH

wta (@WTA) March 15, 2022

Η φορμαρισμένη Κροάτισσα, από την πλευρά της κέρδισε στο πρώτο χρονικά ματς της Τρίτης, την Ρωσίδα και Νο28 του ταμπλό, Λιουντμίλα Σαμσόνοβα, με 7-6(6), 6-4 μετά από σχεδόν δυο ώρες μάχης.

Η Νο79 της παγκόσμιας κατάταξης, μετράει μόλις ένα χαμένο set στις τέσσερις εμφανίσεις της στο Indian Wells, έχοντας αποκλείσει μέχρι στιγμής, τρεις αθλήτριες του Top40 (Ζίντανσεκ, Ραντουκάνου και Σαμσόνοβα).

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-10h)

The post Προημιτελικά για Σφιόντεκ και Χάλεπ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα