Συνεχίζει χωρίς απώλειες ο Ράφα – VIDEO

Ο Ράφαελ Ναδάλ μπορεί να δυσκολεύτηκε, όμως κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και πανηγύρισε ακόμη μια straight sets νίκη στο φετινό Αυστραλιανό Όπεν, αυτή τη φορά κόντρα στον Φεντερίκο Ντελμπόνις…

Ο περυσινός φιναλίστ της Μελβούρνης, συνεχίζει αλώβητος στη διοργάνωση μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, χωρίς απώλεια σετ.

Αν και ο Ντελμπόνις έκανε πολύ καλό παιχνίδι και θορύβησε τον “Ταυρομάχο” σε ορισμένα σημεία, κυρίως στο δεύτερο σετ, ο

Νο1 τενίστας του κόσμου είχε τα όπλα για να φύγει… πριν τα μεσάνυχτα από τη Rod Laver Arena.

Μετά από δυόμιση ώρες αγώνα, ο Ράφα επικράτησε με 6-3, 7-6(4), 6-1 του Αργεντινού, Νο76 τενίστα στον κόσμο και “σφράγισε” τον εμφύλιο του 3ου γύρου.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του και πριν από λίγες ημέρες συμπαίκτη του στο ΑΤΡ Cup, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα. Ο Μπούστα από την πλευρά του κέρδισε τον Γερμανό Πίτερ Γκόγιοβτζικ το πρωί της Πέμπτης, με σκορ 6-4, 6-1, 1-6, 6-4.

Σημείο κλειδί για την επιτυχία του Ράφα την Πέμπτη, τα εξαιρετικά ποσοστά του πίσω από το 1ο σερβίς. Ο Ισπανός είχε 85% επιτυχία (52/61) και σε συνδυασμό με την σταθερότητα του πίσω από το 2ο σερβίς του (17/28), δεν δέχθηκε ποτέ μπρέικ.

Μάλιστα, δεν συνάντησε καν μπρέικ πόιντ στο δρόμο του.

Μοναδικό μελανό σημείο για τον κάτοχο 19 Grand Slams τίτλων, τα πάρα πολλά χαμένα μπρέικ πόιντς του, που ήταν λίγα λιγότερα από τα Grand Slams του. Με 3/20 ολοκλήρωσε  το ματς και παρά το γεγονός ότι δεν το “πλήρωσε”, έδειξε αδυναμίες στο συγκεκριμένο κομμάτι.

AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Συνεχίζει χωρίς απώλειες ο Ράφα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα