Προελαύνουν Πλίσκοβα, Μουγκουρούθα – VIDEO

Μίλησαν τα φαβορί στην εκκίνηση της 4ης ημέρας των αγώνων στο γυναικείο ταμπλό του Australian Open

Πλίσκοβα, Μουγκουρούθα, Βέκιτς, Μπένσιτς και Κέρμπερ, ήταν από τις τενίστριες που εξασφάλισαν την πρόκριση στον 3ο γύρο του πρώτου Grand Slam της σεζόν, στο βροχερό ξεκίνημα της Πέμπτης.

Το Νο2 του ταμπλό και του κόσμου, Καρολίνα Πλίσκοβα, σημείωσε την 6η συνεχόμενη νίκη της στη χρονιά, διατηρώντας το αήττητο που έχει, προερχόμενη από τον τίτλο στο Μπρισμπέιν.

Η 27χρονη Τσέχα, δεν αντιμετώπισε ιδαίτερα προβλήματα απέναντι στη

Λάουρα Σίγκεμουντ και με 6-3, 6-3 επί της Γερμανίδας, προκρίθηκε στις “32” της διοργάνωσης, περιμένοντας εκεί μια εκ των Παβλιουτσένκοβα-Βαντεγουέι.

Η Πλίσκοβα χρειάστηκε 1 ώρα και 26 λεπτά στη Rod Laver Arena, έχοντας 22 winners και 15 αβίαστα λάθη ενώ σημείωσε τέσσερα breaks στο σερβίς της αντιπάλου της.

Πιο δύσκολη ήταν η νίκη της Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα που κατάφερε να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της γηπεδούχου, Άιλα Τομλιάνοβιτς.

Το πρώην Νο1 και νυν Νο32 στον κόσμο, επικράτησε 6-3, 3-6, 6-3 της αντιπάλου της και εξασφάλισε την παρουσία της στον 3ο γύρο του Happy Slam, περιμένοντας πιθανότατα το Νο5 του ταμπλό, Ελίνα Σβιτολίνα (παίζει με την Ντέιβις στις 12:00GR).

Η Μουγκουρούθα προερχόταν από την απόσυρση της συμμετοχής της στο Χόμπαρτ ενώ στην πρεμιέρα της στη Μελβούρνη, προβλημάτισε με την εμφάνισή της αν και κέρδισε με ανατροπή (0-6, 6-1, 6-0) κόντρα στην qualifier, Σέλμπι Ρότζερς.

Στο 3ο σετ, η Μουγκουρούθα προηγήθηκε με 3-1 και παρά την ισοφάριση από την Τομλιάνοβιτς (3-3), διατήρησε τη ψυχραιμία της και έκλεισε την απαιτητική νίκη, μετά από 2 ώρες και 21 λεπτά στο κεντρικό court.



Το εισιτήριο για τον 3ο γύρο εξασφάλισε και η Ντόνα Βέκιτς με νίκη 6-4, 6-2 επί της Αλιζέ Κορνέ ενώ η Μπελίντα Μπένσιτς επικράτησε 7-5, 7-5 της πρώην πρωταθλήτριας του Γαλλικού Όπεν, Γέλενα Οσταπένκο.

Τέλος, η Αντζελίκ Κέρμπερ, πρωταθλήτρια της διοργάνωσης το 2016, κέρδισε 6-3, 6-2 την Πρισίλα Χον από την Αυστραλία.

AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Προελαύνουν Πλίσκοβα, Μουγκουρούθα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα