Παρίσι: Στο ίδιο μισό Τσιτσιπάς, Ναδάλ και Τζόκοβιτς (draw)

Κέφια είχε η κληρωτίδα του τελευταίου Masters της σεζόν, μιας και τοποθέτησε τους Ράφα Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Στέφανο Τσιτσιπά, στο ίδιο μισό!

Το βράδυ της Παρασκευής (28/10), πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Paris Masters, με όλα τα μεγάλα ονόματα του ανδρικού τένις, να βρίσκονται στο ταμπλό, αλλά το κάτω μέρος, να κλέβει την παράσταση.

Στο πάνω μέρος, βρίσκονται οι Κάρλος Αλκαράθ και Ντανίλ Μεντβέντεφ, που μάλλον αισθάνονται… καλύτερα, μιας και απέφυγαν τα δυο μέλη του Big-3, αλλά και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Το μονοπάτι του Τσιτσιπά και

ο… χαμός στο κάτω μέρος του ταμπλό

Ο Έλληνας πρωταθλητής, τοποθετήθηκε στο Νο5 του ταμπλό και θα περάσει τον 1ο γύρο, με bye.

Στον 2ο, θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ντάνιελ Έβανς (No26) και Μπράντον Νακασίμα (No44), ενώ στη φάση των “16”, έχει πιθανούς αντιπάλους τους Μπόρνα Τσόριτς (από τον οποίο ηττήθηκε στη Βιέννη), Κάμερον Νόρι και Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Με τον Νο2 του ταμπλό, Ράφα Ναδάλ, διασταυρώνεται ο Τσιτσιπάς στην προημιτελική φάση του Paris Masters, με τον Ισπανό να ξεκινάει τις υποχρεώσεις του κόντρα σε Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ ή Τόμι Πολ.

Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και Ντένις Σαποβάλοφ είναι οι πιθανότεροι αντίπαλοι του Ράφα στον 3ο γύρο.

Όποιος βγει… ζωντανός από αυτό το πολύ δυνατό τεταρτημόριο, πιθανότατα θα βρει στο δρόμο του, τον υπερασπιστή του τίτλου και Νο6 του ταμπλό, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος, θα κάνει πρεμιέρα κόντρα σε Ντιέγκο Σβάρτσμαν ή Μάξιμ Κρέσι, ενώ στους “16” θα παίξει με έναν εκ των Γιάνικ Σίνερ και Κάρεν Χατσάνοφ. Τον Νο3 του ταμπλό και φιναλίστ του US Open, Κάσπερ Ρουντ, θα κοντράρει ο Νόλε στους “8”.

Ο Νορβηγός, πάντως, δεν βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική περίοδο και θα έχει νωρίτερα, πολύ απαιτητικό 3ο γύρο, απέναντι σε Μάριν Τσίλιτς ή Λορέντζο Μουζέτι.

Ο Αλκαράθ, ο Μεντβέντεφ και οι… άλλοι στο πάνω μέρος

Κάρλος Αλκαράθ και Ντανίλ Μεντβέντεφ ηγούνται του πρώτου μισού, με τον 19χρονο Ισπανό και Νο1 του ταμπλό, να κάνει πρεμιέρα απέναντι σε έναν εκ των Άσλαν Καράτσεφ και Γιοσιχίτο Νισιόκα.

Ο Νο13 του ταμπλό, Ματέο Μπερετίνι είναι πιθανός αντίπαλος του Αλκαράθ στον 3ο γύρο, πριν από μια ενδεχόμενη, πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία με τον Αντρέι Ρούμπλεφ, στα προημιτελικά.

Ο Μεντβέντεφ, που βρίσκει ρυθμό αυτή την εβδομάδα στη Βιέννη, θα έχει πολύ απαιτητική πρεμιέρα, κόντρα σε Άλεξ ντε Μινόρ ή Σεμπάστιαν Κόρντα, ενώ ο Φράνσις Τιάφο, πιθανότατα θα τον περιμένει στον 3ο γύρο.

Τον πολύ φορμαρισμένο τις τελευταίες εβδομάδες και Νο8 του ταμπλό στο Παρίσι, Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, έχει πιθανότερο αντίπαλο στους “8”, ο 26χρονος Ρώσος. Τέιλορ Φριτς και Άντι Μάρεϊ, βρίσκονται στο bracket του 22χρονου Καναδού.

Πιθανοί προημιτελικοί

Αλκαράθ – Ρούμπλεφ
Μεντβέντεφ – Οζέρ Αλιασίμ
Ρουντ – Τζόκοβιτς
Ναδάλ – Τσιτσιπάς

Ενδιαφέροντα ματς 1ου γύρου

Ρουν – Βαβρίνκα
Ντε Μινόρ – Κόρντα
Φριτς – Νταβίντοβιτς Φοκίνα
Τσίλιτς – Μουζέτι
Νόρι – Κετσμάνοβιτς
Μάρεϊ – Σιμόν
Μπαουτίστα Αγούτ – Πολ

PARIS MASTERS SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Παρίσι: Στο ίδιο μισό Τσιτσιπάς, Ναδάλ και Τζόκοβιτς (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα