«Βλέπει Ιμπουλά ο Ολυμπιακός»

23:07 30/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Τρεις σύλλογοι φαίνεται πως βρίσκονται στο κυνήγι του μέσου της Στόουκ, Ζιανελί Ιμπουλά, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός.

Αρχικά η Κλαμπ Μπριζ και η Λέτσε είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 26χρονο άσο, ο οποίος προσφάτως βρέθηκε στα ραντάρ και των Τορίνο, Ολυμπιακού κι ενός ακόμα γαλλικού συλλόγου.

Πριν από μερικά 24ωρα Μέσα της Γαλλίας

ενέπλεκαν τους Πειραιώτες με τον θηριώδη (ύψος 1,86) άσο και σήμερα (30/8) στο παιχνίδι μπήκαν και οι Βρετανοί που κάνουν λόγο για φλερτ των Ερυθρόλευκων με τον παίκτη.

Πρόκειται για έναν 26χρονο «κόφτη» που ανήκει στην Στόουκ (το συμβόλαιό του εκπνέει το 2021) και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ράγιο Βαγεκάνο, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ σε 24 συμμετοχές.

Όπως είναι λογικό, τα μεταγραφικά σενάρια «χορεύουν» όσο προχωράμε προς την τελική ευθεία της παρούσας μεταγραφικής περιόδου, πάντως όσον αφορά τον Ζιανελί Ιμπουλά που είναι διεθνής με το Κονγκό, αλλά έχει βελγικό διαβατήριο, δεν υπάρχει κάτι επιβεβαιωμένο.

Συνολικά μετράει 272 συμμετοχές, έχει σκοράρει 11 τέρματα και έχει μοιράσει 11 ασίστ, αγωνιζόμενος για τις Γκίνγκαμπ, Μαρσέιγ, Τουλούζ, Στόουκ Σίτι, Ράγιο Βαγιεκάνο και Πόρτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα