Βασιλικός “περίπατος” στον 4ο γύρο! – VIDEO

Ο Ρότζερ Φέντερερ άφησε πίσω του τις μέτριες εμφανίσεις των δύο πρώτων του αγώνων στη Νέα Υόρκη και μια σαρωτική νίκη απέκλεισε τον Έβανς και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν…

Αυτός ήταν ο Ρότζερ Φέντερερ που ξέρουμε!

Μπαίνοντας, αυτή τη φορά, απόλυτα συγκεντρωμένος από τον πρώτο πόντο του αγώνα του κόντρα στον Νταν Έβανς για τον 3ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν, ο 38χρονος τενίστας έκανε έναν υγιεινό “περίπατο” και προκρίθηκε σε χρόνο ρεκόρ στους “16” της διοργάνωσης!

Όλα αυτά μετά την άνετη νίκη

του επί του Βρετανού με 6-2, 6-2, 6-1 , μία νίκη που επαναφέρει απόλυτα την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση στο “στρατόπεδο” του “Βασιλιά” και τον στέλνει στη δεύτερη εβδομάδα της διοργάνωσης, μπορεί όχι σαν το μεγαλύτερο φαβορί για τον τίτλο, αλλά σαν έναν τενίστα που δεν γίνεται, ακόμα, ούτε κατά διάνοια να υποτιμήσει κανείς.

Ο αντίπαλος του στον επόμενο γύρο θα είναι ο Νταβίντ Γκοφάν που κατάφερε να αποδράσει με τρία κλειστά σετ, 7-6(5), 7-6(9), 7-5 του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα!

Αυτή είναι η 18η(!) στις 19 εμφανίσεις του στο Αμερικανικό Όπεν που ο Φέντερερ προκρίνεται στον 4ο γύρο της διοργάνωσης… Απλά εξωφρενικό.

Το serve and volley παιχνίδι του Έβανς και η αποφυγή των μεγάλων ράλι δούλεψε άριστα για τον Φέντερερ που ήταν σαφώς ανεβασμένος σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς σερβίροντας άψογα, επιστρέφοντας εκπληκτικά και τελειώνοντας με winners και τέλεια ανεβάσματα στο φιλέ τα περισσότερα ράλι.

Ο Φέντερερ δεν είναι ανίκητος δήλωνε πριν από το ματς ο Βρετανός τενίστας αλλά, η πικρή αλήθεια είναι ότι δυσκολευόταν να πάρει έστω ένα game από έναν Φέντερερ που ήταν δύο επίπεδα καλύτερος σε όλα τα χτυπήματα.

Το πολύ καλό νέο για τις δυνάμεις του Φέντερερ έρχεται από το γεγονός ότι “ξόδεψε” μόλις 83 λεπτά στο κορτ…

Η μοναδική ανορθογραφία στο ματς για τον πεντάκις πρωταθλητή στη Νέα Υόρκη ήρθε στο τρίτο σετ όταν και υπέστη break αφού πρώτα είχε σπάσει το σερβίς του Έβανς στο μοναδικό service game του αγώνα που απειλήθηκε από αυτόν.

Δεν ξαναέχασε άλλο game στο σετ…

Εκτός και ο Νισικόρι!

Την μέτρια κατάσταση που βρίσκεται σε όλη τη σεζόν ο Κέι Νισικόρι εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Άλεξ Ντε Μινόρ!

Ο διαρκώς βελτιωμένος 20χρονος Αυστραλός κέρδισε στα τέσσερα σετ τον “σαμουράι”, 6-2, 6-4, 2-6, 6-3 και πλέον μπαίνει αυτός σε “τροχιά” συνάντησης με τον Ρότζερ Φέντερερ στα προημιτελικά αν πρώτα κερδίσει τον νικητή της αναμέτρησης Ντιμιτρόφ-Μάιχρζακ (διόλου απίθανο δηλαδή).

US OPEN MEN’S DRAW | OOP (-7h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Βασιλικός “περίπατος” στον 4ο γύρο! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα