Ραντεβού με την ιστορία Οσάκα-Μπρέιντι!

Ο τελικός των γυναικών ανάμεσα στη Ναόμι Οσάκα και την Τζένιφερ Μπρέιντι είναι το ματς που δεν πρέπει να χάσει κανείς το πρωί του Σαββάτου!

Η ώρα των τελικών!

Το “πολύπαθο” φετινό Αυστραλιανό Όπεν κατάφερε να φτάσει στο τελευταίο Σαββατοκύριακο της διεξαγωγής του παρά τα πολυάριθμα εμπόδια που υπήρξαν τις προηγούμενες εβδομάδες με τεράστιο συν την παρουσία κόσμου στις εξέδρες της Rod Laver Arena!

Και οι γυναίκες έχουν τον πρώτο λόγο με τον τελικό ανάμεσα στη Ναόμι Οσάκα και την Τζένιφερ Μπρέιντι (10:30GR-Eurosport) να κρίνει τον φετινό τίτλο στη Μελβούρνη!

Ένα ματς με

ένα ξεκάθαρο φαβορί, που είναι φυσικά η Ναόμι Οσάκα αλλά και ένα αουτσάιντερ στο πρόσωπο μιας τενίστριας (Μπράντι) που έχει θεαματική “εκτόξευση” την τελευταία διετία και βρίσκεται πια μια ανάσα από το Τοπ10 (Νο13 σε περίπτωση ήττας στον τελικό).

Η Μπρέιντι είχε προειδοποιήσει με την παρουσία της στον ημιτελικό του περσινού Αμερικανικού Όπεν όταν και την είχε αποκλείσει η… Ναόμι Οσάκα σε ένα τρίσετο ματς, καθόλου εύκολο για την 23χρονη Γιαπωνέζα!

Η οποία έχει δείξει, με τον πλέον εμφατικό τρόπο, ότι είναι η καλύτερη τενίστρια της νέας γενιάς του γυναικείου τένις.

Ήδη τρεις κερδισμένοι Grand Slam τίτλοι και πάει για τον τέταρτο σε ισάριθμους τελικούς για μια φανταστική τενίστρια, με απίστευτη ψυχραιμία και ωριμότητα, τρομερά δυνατή πνευματικά.

Δεν το συζητάμε ότι η πιο νεαρή (κατά δύο χρόνια) της Μπρέιντι, Ναόμι Οσάκα είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο διότι έχει βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση και στο Australian Open μάλιστα (το 2019 κόντρα στην Κβίτοβα) ενώ έχει το απόλυτο των νικών σε τελικούς.

Η Μπρέιντι θα προσπαθήσει, με το πολύ επιθετικό στιλ παιχνιδιού της, σε μια επιφάνεια που ταιριάζει άριστα στο παιχνίδι της, να βγάλει εκτός ρυθμού την Οσάκα, να την περιορίσει σε αμυντικό ρόλο και να πάρει τον έλεγχο των ράλι.

Μόνο εύκολο φυσικά δεν θα είναι αυτό κόντρα σε μια Οσάκα πραγματική “ήρεμη δύναμη” με τον καθηλωτικό τρόπο που απέκλεισε τη Σερίνα Γουίλιαμς να λέει τα πάντα για την στοχοπροσήλωση της!

Περιμένουμε και ελπίζουμε σε ένα κλειστό ματς, “φεστιβάλ” επιθετικού τένις με ευχής έργον να βρεθούν και οι δύο τενίστριες σε πολύ καλή μέρα παρά το δεδομένα τεράστιο άγχος που θα υπάρχει λόγω του διακυβεύματος.

Περιμένουμε το καλύτερο “πρόγευμα” με το “κυρίως πιάτο” να έρχεται την Κυριακή με τον φανταστικό τελικό ανάμεσα σε Τζόκοβιτς και Μεντβέντεφ!

AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ραντεβού με την ιστορία Οσάκα-Μπρέιντι! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα