Σμιντ: «Πανηγύριζαν σαν να κατέκτησαν το Γιουρόπα Λιγκ»!

Σμιντ: «Πανηγύριζαν σαν να κατέκτησαν το Γιουρόπα Λιγκ»!ageorgiΠαρ, 02/19/2021 - 19:32

O Ρόγκερ Σμιντ...εκνευρίστηκε από τους «ερυθρόλευκους» πανηγυρισμούς μετά τη χθεσινή νίκη επί της Αϊντχόφεν και προειδοποιεί τον Ολυμπιακό ενόψει της ρεβάνς!
Ο πρωταθλητής Ελλάδας κέρδισε 4-2 την PSV και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Γερμανός τεχνικός δέχτηκε κριτική από Τύπο και φιλάθλους για άλλο ένα ατυχές

αποτέλεσμα της ομάδας του. Μιλώντας στην Ολλανδία, τόνισε πως καταλαβαίνει τα αίτια των επικρίσεων, ενώ έριξε και καρφιά για τον τρόπο που οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν το 4-2, επιφυλασσόμενος για...απαντήσεις στη ρεβάνς του «Φίλιπς Στάντιον».
«Καταλαβαίνω την κριτική. Όμως η δουλειά μου είναι να χτίσω κάτι εδώ. Είμαστε ακόμα στο Γιουρόπα Λιγκ και είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο χάσαμε από τον Άγιαξ, μία δυνατή ομάδα. Είμαστε στο σωστό δρόμο, τα πράγματα δεν είναι τέλεια, πρέπει να καθοδηγήσω την ομάδα, ειδικά στις δύσκολες στιγμές όπως αυτή. Η πίεση πάντα υπάρχει», είπε ο Σμιντ, ενώ για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» τόνισε:
«Είμαστε στα μισά του δρόμου. Ήδη πανηγύρισαν τη νίκη στην έδρα τους σαν να κατέκτησαν το Γιουρόπα Λιγκ. Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε πώς θα πάει. Αν καταφέρουμε να προηγηθούμε όλα είναι δυνατά».
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Eindhoven - Ποδόσφαιρο Off Off ageorgi Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ O Ρόγκερ Σμιντ...εκνευρίστηκε από τους «ερυθρόλευκους» πανηγυρισμούς μετά τη χθεσινή νίκη επί της Αϊντχόφεν και προειδοποιεί τον Ολυμπιακό ενόψει της ρεβάνς!
Article publish on Παρ, 02/19/2021 - 19:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα