Μεντβέντεφ: “Η πίεση στον Τζόκοβιτς” – VIDEO

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έχρισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς ως το φαβορί για τον τίτλο στον τελικό της Κυριακής στη Μελβούρνη προσθέτοντας ότι δεν έχει τίποτα να χάσει από το ματς που θα κρίνει τον τελικό νικητή στο Australian Open.

Βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του παίζοντας το καλύτερο τένις της ζωής του!

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ κάνει ένα τρομερό Αυστραλιανό Όπεν που έρχεται ως συνέχεια του ATP Cup

που προηγήθηκε αλλά και του τρομερού φινάλε της περσινής σεζόν με την κατάκτηση του Paris Masters και του ATP Finals.

20 σερί νίκες μετρά αισίως το “ρωσικό θωρηκτό” αλλά και έντεκα(!) συνεχόμενες νίκες επί τενιστών του Τοπ10, ένα φανταστικό ρεκόρ που τον κάνει αφάνταστα υπερήφανο!

“Είμαι περήφανος για το ρεκόρ αυτό και χαίρομαι πολύ που το ακούω. Παλιότερα, όταν ήμουν χαμηλότερα στην κατάταξη αλλά είχα καλά αποτελέσματα, δυσκολευόμουν κόντρα σε τενίστες του Τοπ10. Οπότε χαίρομαι διπλά για αυτό το ρεκόρ”.

Η νίκη επί του Στέφανου Τσιτσιπά τον άφησε απόλυτα ικανοποιημένο αν και θεωρεί πως έχει παίξει καλύτερα σε άλλο ματς της διοργάνωσης!

“Έκανα ένα πολύ καλό ματς, αλλά θεωρώ ότι έπαιξα καλύτερα στον αγώνα κόντρα στον Ρούμπλεφ. Γενικά, όμως, όλα πήγαν καλά για μένα. Μόνο στο τρίτο σετ πιέστηκα κυρίως λόγω της παρουσίας του κοινού που βοήθησε τον Στέφανο να ανεβάσει απόδοση. Εκεί, έγιναν μερικά λάθη από την πλευρά μου αλλά αντέδρασα γρήγορα. Το passing shot στο 5-5 ήταν από τα καλύτερα χτυπήματα στην καριέρα μου! Ήθελα το κοινό να με σεβαστεί για αυτόν τον πόντο!” ανέφερε.

Την Κυριακή θα αντιμετωπίσει το σερβικό κοινό που θα στηρίξει τον οκτώ φορές πρωταθλητή, Νόβακ Τζόκοβιτς!

“Φαβορί για τον τίτλο είναι ο Νόβακ. Αυτός δεν έχει χάσει ματς όταν φτάνει στα ημιτελικά και έχει συμβεί οκτώ φορές! Εγώ είμαι ο τύπος που θα τον προκαλέσει. Αλλά δεν έχω τίποτα να χάσω. Η πίεση είναι σε αυτόν έστω και αν θα είμαστε και οι δύο αγχωμένοι το βράδυ της Κυριακής. Είχαμε πολλά οριακά ματς στο παρελθόν, τον έχω κερδίσει τρεις φορές και πιστεύω στις πιθανότητες μου” σχολίασε ο εκπληκτικός Ρώσος που θα διεκδικήσει το παρθενικό του Grand Slam.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μεντβέντεφ: “Η πίεση στον Τζόκοβιτς” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα