Τζόκοβιτς για Σερίνα: ”Από τις σπουδαιότερες αθλήτριες”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μιλώντας για την Σερίνα Γουίλιαμς, «έσταξε» μέλι, τονίζοντας το γεγονός ότι δεν πρόκειται μόνο για μια σπουδαία τενίστρια, αλλά την έβαλε στη κατηγορία των καλύτερων αθλητών του κόσμου.

Η 39χρονη Αμερικανίδα δεν κατάφερε να διεκδικήσει τον 24ο τίτλο Grand Slam, που διακαώς αναζητεί από το 2017, αφού στα ημιτελικά του Australian Open ηττήθηκε από την ανώτερη Ναόμι Οσάκα.

Η άλλοτε Νο.1 στο

κόσμο ήταν εμφανώς απογοητευμένη από την τροπή που πήρε το παιχνίδι και το γεγονός ότι έμεινε έξω, κάτι που δεν έκρυψε και στις δηλώσεις της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έκανε.

Ο Σέρβος φρόντισε να σταθεί στο πλευρό της με τις δηλώσεις που έκανε.

”Μπορώ να κατανοήσω το πως νιώθει η Σερίνα. Είναι μια σπουδαία πρωταθλήτρια, δίνει μεγάλο κίνητρο σε αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο,” πρόσθεσε ο Νόλε.

”Βλέποντας την να στέκεται στο court και το τι έχει καταφέρει ως τώρα, δεν την κατατάσσεις μόνο ως στις κορυφαίες τενίστριες, αλλά μέσα στις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου,” σημείωσε ο Σέρβος παίκτης.

Η Σερίνα Γουίλιαμς κυνηγάει το ρεκόρ της Μάργκαρετ Κορτ κάτοχο των 24 Grand Slam, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να εξηγεί.

”Όταν κυνηγάς μεγάλα πράγματα, τα οποία συνδέονται με την ιστορία του αθλήματος, το βάρος είναι μεγάλο και η πίεση τεράστια. Παρά τους τίτλους και την εμπειρία που έχεις, δεν παύει να είναι μεγάλο το βάρος και να το αισθάνεσαι στους ώμους σου,” τόνισε ο Τζόκοβιτς.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Τζόκοβιτς για Σερίνα: ”Από τις σπουδαιότερες αθλήτριες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα