Πρόκριση για Τιμ, Βαβρίνκα, Γκούλμπις – VIDEO

Συναρπαστική δράση στο ξεκίνημα της 2ης ημέρας των αγώνων του Australian Open 2020

Mε περίσσια αυτοπεποίθηση από τις εφτά προηγούμενες νίκες του, σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον Άντριαν Μαναρινό, ο Ντόμινικ Τιμ πέτυχε την 8η συνεχόμενη νίκη του απέναντι στον αριστερόχειρα Γάλλο, ξεκινώντας ιδανικά τη φετινή του περιπέτεια στη Μελβούρνη.

Το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης

και του ταμπλό, επικράτησε 6-3, 7-5, 6-2 του αντιπάλου του και προκρίθηκε στο 2ο γύρο του Australian Open, συνδυάζοντας τη νίκη του με ωραίο τένις στη Margaret Cour Arena.

Ο Τιμ που τελείωσε εντυπωσιακά την προηγούμενη σεζόν στα hard courts, με τίτλο στη Βιέννη και συμμετοχή στον τελικό του ATP Finals, είχε δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν με δύο ήττες σε τρεις αγώνες στο ATP Cup.

Στο 2ο γύρο, ο Τιμ περιμένει έναν εκ των Άλμπερτ Ράμος-Μπολτ.



Πιο δύσκολη ήταν η επικράτηση του πρωταθλητή της διοργάνωσης το 2014, Στάνισλας Βαβρίνκα ο οποίος χρειάστηκε 4 σετ για να ξεπεράσει το εμπόδιο του μαχητικού, Νταμίρ Τζουμχούρ.

Ο Stan the Man επιβλήθηκε 7-5, 6-7(4), 6-4, 6-4 σε 2 ώρες και 55 λεπτά αγώνα στη Melbourne Arena, τελειώνοντας το ματς με 57 winners έναντι 29 του Βόσνιου τενίστα.

Από την αναμέτρηση Κετσμάνοβιτς-Σέπι θα προκύψει ο επόμενος αντίπαλος του 34χρονου Ελβετού στο 2ο γύρο της Μελβούρνης.

Την εξαιρετική του παρουσία στη Μελβούρνη, συνέχισε ο Έρνεστς Γκούλμπις ο οποίος, προερχόμενος από τα προκριματικά, κέρδισε το μεγάλο αστέρι της ATP, Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

Ο “Λόρδος” που βρίσκεται στο Νο256 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 7-5, 4-6, 7-6(4), 6-4 του 19χρονου Καναδού και επιβεβαίωσε πως αν θέλει, μπορεί…

Το πρώην Νο10 της ATP, θα προσπαθήσει να προκριθεί για πρώτη φορά στον 3ο γύρο του Australian Open, αντιμετωπίζοντας τον νικητή του αγώνα Ντάκγουορθ-Μπέντενε στη φάση των “64”.

Την πρόκριση στο 2ο γύρο εξασφάλισαν επίσης οι Μάριν Τσίλιτς, Ντιέγκο Σβάρτσμαν, Μπενουά Περ, Μπαουτίστα Αγκουτ, Γιάνικ Σίνερ, Κάρεν Κατσάνοφ και Ντούσαν Λάγιοβιτς.

AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Πρόκριση για Τιμ, Βαβρίνκα, Γκούλμπις – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα