Προπονητική πρεμιέρα για Ναδάλ – VIDEO

Με 38 winners και επιθετική διάθεση, ο Ράφαελ Ναδάλ ξεπέρασεο το εμπόδιο του Ούγκο Ντελιέν στον 1ο γύρο του Australian Open

Στην πρώτη του εμφάνιση, μετά τη νέα ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, στον τελικό του ATP Cup στο Σίδνεϊ, ο Ράφεαλ Ναδάλ αντιμετώπισε ελάχιστα προβλήματα από τον εμπνευσμένο Βολιβιανό, Ούγκο Ντελιέν τον οποίον κέρδισε με 6-2,

6-3, 6-0 στο τελευταίο ματς του day session της Τρίτης στη Rod Laver Arena.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, ήταν πολύ καλύτερος από τον αντίπαλό του στα ράλι από τη βασική γραμμή ενώ “καθάρισε” και πολλούς πόντους στο φιλέ (19/23), σε μια πολύ καλή και ολοκληρωμένη πρεμιέρα για τον Ισπανό.

Το προβάδισμα με 5-0 games του Ναδάλ στο εναρκτήριο σετ, δεν ήταν και τόσο αντιπροσωπευτικό για τον Ντελιέν ο οποίος προσπάθησε σκληρά και είχε τις στιγμές του στο ματς, αλλά έχασε τους περισσότερους κρίσιμους πόντους. Παρ’όλαυτά, κατάφερε να πάρει δύο σερί games και να μπει στον πίνακα του σκορ.

Στο 2ο σετ, ο Ναδάλ “καθάρισε” ακόμα περισσότερο το παιχνίδι του, βελτιώνοντας το ποσοστό του στο 1ο σερβίς (από 54 σε 67%) και παρά την προσπάθεια του Ντελιέν να μειώσει με το δεύτερο break του στο ματς σε 4-2, το forehand του Ισπανού τον οδήγησε στο ασφαλές προβάδισμα με 2-0 σετ.

Μετά από αυτό, ο αγώνας εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία με τον Ναδάλ να ανεβάζει ακόμα περισσότερο στροφές και διάθεση, έχοντας 18 winners και μόλις 5 αβίαστα λάθη στο 3ο σετ, το οποίο κατέκτησε με μηδέν.



A world No. 1 ranking, two Slam titles and Davis Cup.

None of those took the top spot in 2019 for @RafaelNadal? #AO2020 | #AusOpen pic.twitter.com/duGkeYK0xu

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 21, 2020


AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Προπονητική πρεμιέρα για Ναδάλ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα