Πέταξε εκτός τη Σαράποβα η Βέκιτς – VIDEO

Για 4η συνεχόμενη χρονιά στο 2ο γύρο του Australian Open η Κροάτισσα με μεγάλη νίκη επί της πρώην Νο1 του κόσμου

Το πρώτο Grand Slam της σεζόν, είναι το μοναδικό Major στο οποίο η Ντόνα Βέκιτς δεν έχει γευτεί τη χαρά της συμμετοχής στη δεύτερη εβδομάδα και η πρεμιέρα της στη Μελβούρνη, της επιτρέπει να κάνει φιλόδοξα όνειρα για τη συνέχεια.

Η 21χρονη τενίστρια, επικράτησε 6-4, 6-3 της

πρώην πρωταθλήτριας της διοργάνωσης, Μαρία Σαράποβα σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς του 1ου γύρου στη Μελβούρνη, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στη φάση των “64”, για 4η συνεχόμενη χρονιά.

“Είμαι πολύ χαρούμενη με τη νίκη” είπε η Βέκιτς στη Γέλενα Ντόκιτς, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας στο κεντρικό court του Melbourne Park.

Under the watchful eye of mum and dad, @DonnaVekic gets the W.

“It’s really great to have them around and my whole team is the best” #AO2020 | #AusOpen pic.twitter.com/GqZ6NbuNfM

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 21, 2020

Βέκιτς και Σαράποβα είχαν παίξει για τελευταία φορά στο Roland Garros 2018 όπου η Ρωσίδα είχε κερδίσει σε δύο κλειστά σετ. Από τότε, η Βέκιτς πραγματοποιεί πολύ δυνατή πορεία στο WTA Tour, φτάνοντας στον πρώτο της Grand Slam προημιτελικό (US Open 2019) και πραγματοποιώντας το ντεμπούτο της στο Top20 της WTA.

Η Κροάτισσα, Νο19 του ταμπλό, ολοκλήρωσε το ματς με 17 αβίαστα λάθη έναντι 31 της Σαράποβα ενώ είχε το απόλυτο στα break points (4/4), σώζοντας παράλληλα τα δύο από τα έξι break points της αντιπάλου της.

Στο 2ο γύρο, η Βέκιτς περιμένει τη νικήτρια του αγώνα Κορνέ-Νικολέσκου.

Την πρόκριση στις “64” του θεσμού πανηγύρισαν επίσης οι Καρολίνα Πλίσκοβα, Μάντισον Κις, Μπελίντα Μπένσιτς, Γέλενα Οσταπένκο και Άιλα Τομλιάνοβιτς.



AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)4-

The post Πέταξε εκτός τη Σαράποβα η Βέκιτς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα