Τεράστιος Νόλε: “900 νίκες ; Μόλις ξεκίνησα” – VIDEO

O Nόβακ Τζόκοβιτς έφτασε τις 900 νίκες καριέρας μετά την επικράτησή του επί του Γιαν-Λέναρντ Στρουφ στην πρεμιέρα του στο Αυστραλιανό Όπεν και δείχνει πως έχει διάθεση να αυξήσει κατά πολύ αυτόν τον αριθμό!

Θρύλος Νόλε!

Ο 32χρονος Σέρβος συνδύασε την εν γένει καλή εμφάνισή του και νίκη του επί του Γιαν-Λέναρντ Στρουφ στην πρεμιέρα του στο Αυστραλιανό Όπεν με την 900η νίκη καριέρας του!

Ο θρυλικός πια τενίστας συγκινήθηκε προς στιγμήν ακούγοντας τα χειροκροτήματα του κοινού για το νέο του ορόσημο πριν απαντήσει με χιούμορ: “900 νίκες; Μόλις ξεκίνησα! Είμαι

περήφανος για αυτό το νούμερο και ταυτόχρονα ευγνώμων που παίζω ακόμα σε αυτό το επίπεδο. Ξεκίνησα σαν ένα παιδάκι 4 χρόνων να παίζω τένις σε μια χώρα δίχως τενιστική παράδοση. Όλα φαίνονταν δύσκολα και απίστευτα τότε. 25 χρόνια μετά είμαστε εδώ!” ανέφερε ο Νόλε.

Σε γενικές γραμμές, έμεινε ικανοποιημένος από την πρεμιέρα αποδίδοντας τα εύσημα στον Στρουφ για ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

“Ήταν ένα κλειστό ματς στο πρώτο σετ, στο δεύτερο έπαιξα πολύ καλά αλλά μετά, ο αντίπαλός μου ανέβασε απόδοση, έπαιξε δίχως λάθη και του αξίζουν συγχαρητήρια. Έκανε μεγάλο αγώνα” σχολίασε.

Η πρόσφατη επιτυχία του ATP Cup έχει μείνει χαραγμένη μέσα του ενώ προκάλεσε έκδηλους πανηγυρισμούς στη Σερβία!

“Μου στέλνουν βίντεο οι γονείς μου για το τι γίνεται εκεί! Ο κόσμος έχει αντιδράσει πολύ όμορφα. Ήταν μια τρομερή εμπειρία να κατακτήσω το “Παγκόσμιο Κύπελλο” του τένις με τους φίλους μου” ανέφερε.

Τέλος, θεωρεί πως, σε αυτή τη φάση της καριέρας του, απολαμβάνει το τένις πιο πολύ από ποτέ!

“Ήταν μία από τις αποφάσεις που πήρα για το 2020! Να χαρώ, όσο μπορώ, κάθε δευτερόλεπτο που θα είμαι στο κορτ. Μπορεί να είναι δύσκολο όταν αγωνίζεσαι και υπάρχουν όλων των ειδών τα συναισθήματα, αλλά το προσπαθώ περισσότερο από ποτέ” κατέληξε ο Serbinator.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τεράστιος Νόλε: “900 νίκες ; Μόλις ξεκίνησα” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα