Αψεγάδιαστη πρεμιέρα για Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε φοβερό ντεμπούτο στο Αυστραλιανό Όπεν, κερδίζοντας την 25χρονη Ρωσίδα, Μαργκαρίτα Γκασπαριάν, μετά από μόλις 65 λεπτά αγώνα…

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειξε για ακόμη μια φορά, το ανανεωμένο, επιθετικό της πρόσωπο, επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό της στο Court 7 και κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση την αντίπαλό της.

Μόλις τέσσερα γκέιμς απόλεσε η Μαρία, Νο23 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA αυτή τη στιγμή και με εμφατικό τρόπο “σφράγισε” την είσοδό της στον 2ο γύρο του θεσμού, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Τελικό

σκορ 6-2, 6-2 υπέρ της 24χρονης, που δεν απειλήθηκε σε καμία των περιπτώσεων από την Γκασπαριάν (Νο100) και θα αντιμετωπίσει την Γιαπωνέζα, Νο103 στον κόσμο, ?Νάο Χιμπίνο που με τη σειρά της κέρδισε 4-6, 7-6(6), 6-3 την Σουάι Πενγκ.

Magnificent Maria

No. 22 seed @mariasakkari flies past Gasparyan 6-2 6-2 to take her opener.#AO2020 | #AusOpen pic.twitter.com/xiX02510pw

— #AusOpen (@AustralianOpen) 21 Ιανουαρίου 2020


Με 4/10 μπρέικ πόιντς ολοκλήρωσε το ματς η Μαρία, που δεν χρειάστηκε ούτε μια φορά να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, όταν είχε τις μπάλες στα χέρια της. Το εκπληκτικό 32/42 κερδισμένων πόντων στο σερβίς της, τα μαρτυράει όλα.

Έχει πλέον αλλάξει για τα καλά τον τρόπο παιχνιδιού και την φιλοσοφία της στο court. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα, αν συγκρίνει κανείς, πολύ πρόσφατα ματς της, σε σχέση με πριν 2-3 χρόνια. Το μόνο που μπορεί να περιμένουμε πλέον, είναι ακόμη μεγαλύτερες νίκες.

Και τα δυο σετ που έπαιξε στην πρεμιέρα της στη Μελβούρνη ήταν… καρμπόν.

Τόσο στο εναρκτήριο κομμάτι του αγώνα, όσο και στο δεύτερο σετ, η Μαρία προηγήθηκε με 2-0 γρήγορα-γρήγορα και στη συνέχεια “έκλεισε” αμφότερες φορές, σπάζοντας το σερβίς της Γκασπαριάν (6-2).

AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αψεγάδιαστη πρεμιέρα για Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα