Πολάνσκι: Ο ορισμός του… ”αν έχεις τύχη διάβαινε”!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο Πίτερ Πολάνσκι ”σπάει” το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με την… απεριόριστη τύχη του. Ο Καναδός, προκρίθηκε ως Lucky Loser ΚΑΙ στο κυρίως ταμπλό του Αμερικανικού Όπεν. Διαβάστε παρακάτω το περίεργο story του…

Ο 30χρονος Πίτερ Πολάνσκι κάνει απίστευτα πράγματα στο Tour φέτος, με γνώμονα όμως όχι την ικανότητά του εντός court, που κακά τα ψέμματα παίζει

και αυτήν τον ρόλο της, αλλά… την τύχη του.

Αυτό, γιατί κατάφερε μόλις χθες να προκριθεί για τέταρτη συνεχόμενη φορά σε κυρίως ταμπλό Grand Slam, ως Lucky Loser!

Για να συμβεί αυτό, πρέπει να γίνουν μια σειρά από συγκεκριμένες ενέργειες, και… αν είσαι τυχερός, ίσως καταφέρεις να κερδίσεις μια θέση ως LL σε main draw Grand Slam τουρνουά.

Αρχικά, θα πρέπει να κερδίσεις τους πρώτους δυο προκριματικούς γύρους του τουρνουά.

Στη συνέχεια θα πρέπει να ηττηθείς στον τρίτο και τελευταίο προκριματικό γύρο.

Ακολούθως, πρέπει κάποιος ο οποίος είναι στο κυρίως ταμπλό εξ’ αρχής, να αποσύρει τη συμμετοχή του αφού τελειώσουν τα προκριματικά(!).

Και τέλος, να μπεις στην κληρωτίδα και να… νικήσεις τους υπόλοιπους 15(!) ”χαμένους” του τρίτου γύρου, για να γίνεις Lucky Loser!

Πραγματικά μια όχι και τόσο εύκολη διαδικασία αν το σκεφτεί κανείς. Όμως, ο Πίτερ Πολάνσκι την έχει κάνει να φαίνεται εύκολη.

Ο υπέρμετρα τυχερός Καναδός έχει προκριθεί φέτος σε Αυστραλιανό Όπεν, Ρολάν Γκαρός, Γουίμπλεντον και, προσφάτως, Αμερικανικό Όπεν, ΟΛΕΣ τις φορές μέσα στο 2018, ως Lucky Loser!

Βέβαια, αυτή η τύχη μέχρι στιγμής δεν τον έχει ευνοήσει στο main draw του εκάστοτε θεσμού, έχοντας αποκλειστεί 3/3 φορές στον 1ο γύρο.

Πάντως, στη Νέα Υόρκη θα έχει ακόμη μια ευκαιρία να προκριθεί σε 2ο γύρο Slam διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2010, έχοντας πάντως αρκετά δύσκολο αντίπαλο στον 1ο γύρο, τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Νο4 του ταμπλό.

Το Tennis24.gr είχε αναφερθεί στον 30χρονο Καναδό και την 1η Ιουλίου, όταν μόλις είχε πάρει την πρόκρισή του ως Lucky Loser, για το κυρίως ταμπλό του Γουίμπλεντον.

Δείτε την χθεσινή, φοβερή αντίδραση του Καναδού στο Twitter, στο άκουσμα της είδησης πως προκρίθηκε ΞΑΝΑ στο κυρίως ταμπλό, παρά την ήττα του από τον Ντόναλντ Γιάνγκ στον 3ο προκριματικό γύρο του Αμερικανικού Όπεν:

LL-SLAM COMPLETE PEACE OUT pic.twitter.com/dcbRSclLDv

— Peter Polansky (@PPolansky) 24 Αυγούστου 2018

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πολάνσκι: Ο ορισμός του… ”αν έχεις τύχη διάβαινε”! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα