Με Τόμι Ρομπρέδο ο Στέφανος!

Τον πολύπειρο Ισπανό κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο του US Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Τόμι Ρομπρέδο αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Αμερικανικού Όπεν απέναντι στον επίσης γερόλυκο, Νίκολας Μαού.

Ο 36χρονος Ισπανός, πρώην Νο5 και νυν Νο193 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-3, 2-6, 6-3 του αντιπάλου του στο Court 12 των Νεοϋορκέζικων εγκαταστάσεων και ολοκλήρωσε με επιτυχία τον σκόπελο των προκριματικών, εξασφαλίζοντας

την παρουσία του στο κυρίως ταμπλό!

Εκεί, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον δικό μας, Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση σε κυρίως ταμπλό Αμερικανικού Όπεν, έχοντας αποκλειστεί πέρυσι στον 3ο προκριματικό γύρο (απ’τον Νίκολας Μαού).

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στην πρεμιέρα της Δευτέρας (27/08), στο Court 11 μετά τις 00:00GR.

O Στέφανος βρίσκεται στο Νο15 της παγκόσμιας κατάταξης και καταλαμβάνει το Νο15 του ταμπλό στη Νέα Υόρκη.

Δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή κλήρωση qualifier για τον 20χρονο πρωταθλητή μας αφού ο Τόμι Ρομπρέδο είναι ένας εξαιρετικά έμπειρος παίκτης και προέρχεται από τρεις σερί νίκες στα προκριματικά, με συνέπεια να έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση.

Σε περίπτωση νίκης του, ο Τσιτσιπάς στο 2ο γύρο πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ που προέρχεται από μια πολύ καλή εβδομάδα στο Winston-Salem.

Βέβαια, ο Στέφανος του Rogers Cup δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και στόχος του θα είναι να ξεπεράσει χωρίς απώλειες το εμπόδιο του Ρομπρέδο.

O Ρομπρέδο έχει παίξει σε όλους τους προημιτελικούς γύρους των Grand Slam τουρνουά, πλην του Wimbledon. Έχει 12 τίτλους καριέρας και επιπλέον τρία Davis Cup αλλά και 536 νίκες καριέρας!

Το άλλο μεγάλο ματς που προήλθε από την κλήρωση των qualifiers, είναι η διασταύρωση των Καναδών, Ντένις Σαποβάλοφ και Φελίξ Οζέρ-Αλιασιμέ, αφού και ο 18χρονος άσος κατάφερε να φέρει εις πέρας την προκριματική αποστολή και είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης.

US OPEN MEN’S QUAL DRAW | US OPEN MEN’S SINGLES DRAW

The post Με Τόμι Ρομπρέδο ο Στέφανος! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα