Η “κατάρα” της Σουάρεζ Ναβάρο! – VIDEO

Στον τελικό του Connecticut Open προκρίθηκε η Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο μετά από δεύτερη συνεχόμενη απόσυρση αντιπάλου της στο New Haven

Έχουν αρχίσει να τη φοβούνται την Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο στο Κονέκτικατ…

Η 29χρονη Ισπανίδα, δεν χρειάστηκε να ιδρώσει για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης στο New Haven αφού και η Μόνικα Πούιγκ εγκατέλειψε στα μέσα του εναρκτήριου σετ.

Στα

προημιτελικά, η Σουάρεζ Ναβάρο μόλις είχε κατακτήσει με 6-3 το εναρκτήριο σετ, όταν είδε την Πέτρα Κβίτοβα να της δίνει το χέρι, λόγω ενοχλήσεων.

Το ίδιο σκηνικό και στα ημιτελικά, με την χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο, Μόνικα Πούιγκ να εγκαταλείπει τον αγώνα στο 4-4 game του 1ου σετ, με δάκρυα στα μάτια, λόγω προβλήματος στον αριστερό προσαγωγό.

Αντιθετα, στον άλλον ημιτελικό έγινε μάχη με την εκπληκτική Αρίνα Σαμπαλένκα να ξεπερνά και το εμπόδιο της Τζούλια Γκέργκες, για τον 3ο τελικό της τη φετινή σεζόν.

Η 20χρονη Λευκορωσίδα, επικράτησε 6-4, 7-6(3) του Νο5 του ταμπλό και θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον πρώτο WTA τίτλο της καριέρας της, εξαργυρώνοντας το εξαιρετικό καλοκαίρι που διανύει.

“Όλοι έχουμε δει την Αρίνα σε αυτό το τουρνουά. Έχει πολύ καλό Καλοκαίρι. Έχει κερδίσει Top10 αντιπάλους και πολύ καλές τενίστριες. Παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένη 100%” είπε η Σουάρεζ Ναβάρο ενόψει του Σαββατιάτικου τελικού.

CONNECTICUT OPEN DRAW

The post Η “κατάρα” της Σουάρεζ Ναβάρο! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα