Πήρε το ντέρμπι με μεγάλη ανατροπή ο Σίνερ (vids)

Ο Γιάνικ Σίνερ πραγματοποίησε σπουδαία ανατροπή επί του περυσινού φιναλίστ στο Monte Carlo Masters, Αντρέι Ρούμπλεφ, και προκρίθηκε στους “8” καλύτερους της διοργάνωσης, θέτοντας νοκ-άουτ τον Νο5 του ταμπλό!

Ο 20χρονος Ιταλός αν και έμεινε πίσω με set και break (5-7, 0-1), κέρδισε 12 από τα επόμενα 15 games του ματς και έριξε στο καναβάτσο τον Ρώσο αντίπαλό του, “σφραγίζοντας” τη θέση του στα προημιτελικά του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Μετά

από 2 ώρες και 22 λεπτά αγώνα, ο Νο9 του ταμπλό επικράτησε 5-7, 6-1, 6-3 και πανηγύρισε την παρθενική του πρόκριση στην προημιτελική φάση του τουρνουά στο Μόντε Κάρλο.

Jannik, that was SOME performance

Red-hot @janniksin fights back to defeat Rublev 5-7 6-1 6-3 and reach the #RolexMCMasters quarter-finals! pic.twitter.com/xfm6IfE6Xv

Tennis TV (@TennisTV) April 14, 2022

Αυτήν ήταν η νίκη υπ’ αριθμόν 21 για τον Σίνερ σε τουρνουά Masters 1000 και συνολικά η 3η πρόκρισή του σε τελική “8άδα” τέτοιας διοργάνωσης. Μέχρι πρότινος, είχε παίξει προημιτελικά μόνο στο Miami Open (2021, 2022).

Με 53/85 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς του ολοκλήρωσε τον αγώνα κόντρα στον Ρούμπλεφ, εκμεταλλευόμενος 7/12 break point ευκαιρίες. Συνολικά, ο 20χρονος κέρδισε 102 πόντους στο ματς, έναντι 83 του Ρώσου.

A ferocious rally ended with the sweetest of drop shots @janniksin fighting for his life against Rublev!#RolexMCMasters pic.twitter.com/4OgFpD6VVI

Tennis TV (@TennisTV) April 14, 2022

Στους “8” και ο Χούρκατς

Ο Νο11 του ταμπλό, Χούμπερτ Χούρκατς, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο Μονακό. Ο Πολωνός, κέρδισε με straight sets και τον χωματά Ισπανό, Άλμπερτ Ράμος Βινόλας, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Monte Carlo Masters.

Μετά από μια ώρα και 29 λεπτά αγώνα, ο Χούρκατς επικράτησε με 7-6(2), 6-2 και “σφράγισε” το ραντεβού του με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στην επόμενη φάση του θεσμού, στην παρθενική του πρόκριση σε προημιτελικά χωμάτινου event.

Οι προημιτελικοί του Monte Carlo Masters

Νταβίντοβιτς Φοκίνα – Φριτς
Χούρκατς – Ντιμιτρόφ
Τσιτσιπάς – Σβάρτσμαν
Ζβέρεφ – Σίνερ

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πήρε το ντέρμπι με μεγάλη ανατροπή ο Σίνερ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα