Ρουντ για ξεσπάσματα στο court: “Πρέπει να σταματήσουν” (vid)

O No7 τενίστας στον κόσμο, Κάσπερ Ρουντ, αναφέρθηκε στα ξεσπάσματα των παικτών που έχουν απασχολήσει αρκετά τον τενιστικό κόσμο, με τελευταία αυτά του Νικ Κύργιου και του Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Η ATP ανακοίνωσε ήδη πως θα επιβάλλονται αυστηρότερα πρόστιμα και ποινές από εδώ και πέρα και ο 23χρονος Νορβηγός φαίνεται να συμφωνεί με αυτή την κίνηση.

“Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η συμπεριφορά. Πρόκειται για δύο τρεις περιπτώσεις τώρα μέσα σε ένα μήνα. Είναι απερίσκεπτη συμπεριφορά κατά κάποιον τρόπο.

Δεν είναι

κάτι που θα ήθελα να βλέπω στο γήπεδο, αλλά από την άλλη φέρνει προβολή στο άθλημα απλώς με αρνητικό τρόπο. Νομίζω ότι η τιμωρία είναι σκληρή, τους επιβάλλονται μεγάλα πρόστιμα, αλλά για μερικούς από αυτούς τους παίκτες δεν φαίνεται να έχει σημασία. Επομένως, είναι δύσκολο να πούμε τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό”, τόνισε.

Οι περισσότεροι παίκτες, δεν κάνουν αυτά τα πράγματα, αλλά όπως φαίνεται, μπορεί να φανεί σαν ένα μεγάλο ατύχημα που μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Θα δούμε πως θα πάει, ήδη νομίζω ότι έχουν πάρει κάποια πρόστιμα και έχουν υπάρξει κάποιες συναντήσεις πιθανώς με το διοικητικό συμβούλιο και τους ανθρώπους στην ATP που αποφασίζουν για αυτά τα περιστατικά”, συμπλήρωσε ο Ρουντ.

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Ρουντ για ξεσπάσματα στο court: “Πρέπει να σταματήσουν” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα