Monte Carlo: Αλώβητος στα προημιτελικά ο Ζβέρεφ (vids)

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στον Ισπανό χωματά, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και με τη 2η συνεχόμενη straight sets νίκη του στο φετινό Monte Carlo Masters, πανηγύρισε την πρόκριση στους “8” καλύτερους του τουρνουά.

Ο Γερμανός, Νο2 του ταμπλό, επικράτησε του Νο19 τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης μετά από μια ώρα και 35 λεπτά αγώνα, με σκορ 6-2, 7-5 και περιμένει να αντιμετωπίσει στα προημιτελικά, τον εξαιρετικό Γιάνικ Σίνερ.

Still yet to drop a set…

No.2 seed

@AlexZverev defeats Carreno Busta 6-2 7-5 to advance to the #RolexMCMasters quarter-finals pic.twitter.com/arix81VTxm

Tennis TV (@TennisTV) April 14, 2022

Εκμεταλλευόμενος την καλή ημέρα πίσω από το 1ο σερβίς του (30/38 κερδισμένους πόντους), ο Ζβέρεφ έφτασε στην ελεγχόμενη επικράτηση κάνοντας πέντε breaks στο σερβίς του ασταθή Μπούστα, δείχνοντας πως βρίσκει σιγά σιγά ρυθμό στο παιχνίδι του στο χώμα.

Με 5/13 break points ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Γερμανός, που σέρβιρε οκτώ άσους και παρά το γεγονός ότι δέχθηκε δυο breaks από τον αντίπαλό του (2/5 b.p. ο Μπούστα) δεν απειλήθηκε ποτέ με το να χάσει set.

Backhand of the week contender @AlexZverev #RolexMCMasters pic.twitter.com/GhHw4g0eCF

Tennis TV (@TennisTV) April 14, 2022

Το 3ο match point του ήταν και… φαρμακερό, στο 12ο game του 2ου κομματιού της αναμέτρησης, με τον Ζβέρεφ να πανηγυρίζει την 4η νίκη του σε βάρος του Ισπανού, σε ισάριθμες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Αυτήν ήταν η 16η νίκη του Σάσα μέσα στο 2022, ενώ είναι η μόλις 2η πρόκρισή του στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο, στην 6η του παρουσία στη διοργάνωση. Ως καλύτερη πορεία του στο θεσμό, ο Ζβέρεφ έχει να θυμάται αυτήν του 2018, όπου ηττήθηκε από τον Κέι Νισικόρι στην “4άδα”.

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Monte Carlo: Αλώβητος στα προημιτελικά ο Ζβέρεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα