Πήρε φόρα ο Φέντερερ! – VIDEO

Βιαστικός και δίχως την παραμικρή διάθεση να ξοδέψει πολλή ενέργεια στο κορτ, ο Ρότζερ Φέντερερ διέλυσε με μια μαεστρική εμφάνιση τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Indian Wells!

Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με τον πρώτο του αγώνα στη Καλιφόρνια και προσφέροντας άπλετο θέαμα στο κοινό του πρώτου Masters της χρονιάς, ο Νο1 τενίστας στον κόσμο δεν δυσκολεύτηκε καθόλου κόντρα στον 26χρονο Σέρβο και τον κέρδισε με 6-2, 6-1 στην παρθενική μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο Φεντ

ήταν απλά απολαυστικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με μοναδική εξαίρεση ένα κακό service game στις αρχές του ματς όταν και έδωσε πίσω το, από νωρίς, break που είχε πάρει.

Ο Κραϊνοβιτς μπήκε καλά στο ματς και με επιθετικές διαθέσεις, ωστόσο, ο Φεντ ήταν πολύ σοβαρός και αποφασισμένος να μην μπλέξει σε περιπέτειες και του έκοψε το βήχα από νωρίς.

Αφού πήρε μερικά μεγάλα ράλι που του αύξησαν την αυτοπεποίθηση, “πληγώνοντας” παράλληλα την αντίστοιχη του αντιπάλου του, ο Ρότζερ “το έριξε” στα dropshot με το υπέροχο touch που διαθέτει!

Ο Σέρβος, από τα τελευταία game του πρώτου σετ, έχασε την πίστη του ότι θα μπορούσε να πάρει κάτι από τον αγώνα αυτόν και η αγωνιστική του κάθοδος συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ στο οποίο έμεινε πίσω με 0-3 πολύ γρήγορα.

Τελικά, στο ρελαντί, ο “Βασιλιάς” έκλεισε τον αγώνα στο 6-1 σε ένα από τα χαρακτηριστικά αστραπιαία ματς που έχει συνήθεια να κερδίζει και που είναι βασική αιτία στο γιατί παραμένει τόσο φρέσκος βαδίζοντας στα 37 του χρόνια.

Εννοείται πως παραμένει αήττητος στο 2018 με 14/14 και ποιος ξέρει μέχρι πού θα φτάσει το τρομερό σερί του!

Επόμενος αντίπαλος του Ελβετού στον γύρο των “16”, θα είναι ο Ζερεμί Σαρντί που σαν να έχει βρει τα πατήματα του στην “έρημο”, αποκλείοντας τον συμπατριώτη του Αντριάν Μαναρινό στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της Δευτέρας.

INDIAN WELLS MASTERS DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Πήρε φόρα ο Φέντερερ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα