Πάρτι “Βασιλιά” και πλησιάζει το Fedal – VIDEO

O Ρότζερ Φέντερερ μιμήθηκε τον καλό του φίλο, Ραφαέλ Ναδάλ, και με μια πεντακάθαρη νίκη επί του Κάιλ Έντμουντ προκρίθηκε ξανά στα προημιτελικά του Indian Wells και πλέον απέχουμε ένα ματς από το Fedal!

Τη σκυτάλη από την επιβλητική του Ράφα Ναδάλ κόντρα στον Φίλιπ Κραϊνοβιτς πήρε ο Ρότζερ Φέντερερ!

Ο 37χρονος Ελβετός έκανε ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση στο φετινό Indian Wells για να κερδίσει με άνεση τον Κάιλ Έντμουντ, 6-1, 6-4 και να προκριθεί για ακόμη μια φορά στην ασύλληπτη καριέρα του στα προημιτελικά

του πρώτου Masters της σεζόν.

Ελάχιστα προβλήματα αντιμετώπισε κόντρα στον 23χρονο Βρετανό ο καλύτερος τενίστας όλων των εποχών που συνέχισε από εκεί που σταμάτησε την Τρίτη στην επίσης επιβλητική και γρήγορη νίκη του επί του Σταν Βαβρίνκα.

Ο Έντμουντ προσπάθησε να πάει το παιχνίδι στη δύναμη κόντρα στον Φέντερερ και η στρατηγική αυτή του γύρισε μπούμερανγκ μιας και ο Ελβετός τενίστας, με την απείρως μεγαλύτερη ποικιλία στο παιχνίδι του, είχε σαφώς περισσότερους τρόπους για να πάρει τον πόντο.

Το πρώτο σετ κύλησε εφιαλτικά για τον Βρετανό που γλίτωσε προς το τέλος του σετ το bagel, στο δεύτερο ήταν σαφώς καλύτερος και πιο μαχητικός αλλά “πλήρωσε” το ποσοστό υλοποίησης break point που έμεινε στο 0/7…

Αυτό σημαίνει φυσικά ότι αν οι Φέντερερ και Ναδάλ κερδίσουν τους προημιτελικούς τους, θα έχουμε τον σούπερ “αιώνιο” ημιτελικό ανάμεσά τους που θα είναι φυσικά και το ματς της εβδομάδας στην έρημο!

Στο δρόμο του “Βασιλιά” ο Χουρκάτζ!

Το ονειρικό ταξίδι του Χούμπερτ Χουρκάτζ δεν λέει να σταματήσει!

Ο 22χρονος Πολωνός προερχόταν από τον θρίαμβο, με ανατροπή, κόντρα στον Νισικόρι αλλά δεν σταμάτησε εκεί!

Κέρδισε και τον Ντένις Σαποβάλοφ με 7-6(3), 2-6, 6-3 για να προκριθεί στον πρώτο του προημιτελικό Masters παρουσιάζοντας ραγδαία βελτίωση κάθε φορά που επιστρέφει στο κορτ!

Τετάρτη, 13/3: 4ος γύρος Indian Wells

Nadal (Spain) beat Krajinovic (Serbia) 6-3 6-4
Kecmanovic (Serbia) beat Nishioka (Japan) 6-4 ret
Federer (Switzerland) beat Edmund (Great Britain) 6-1 6-4
Raonic (Canada) beat Struff (Germany) 6-4 6-3
Hurkacz (Poland) beat Shapovalov (Canada) 7-6(3) 2-6 6-3

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Πάρτι “Βασιλιά” και πλησιάζει το FedalVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα