“Άνεμος” Ράφα έφυγε για προημιτελικά – VIDEO

Κανένας δεν έχει μπορεί να σταματήσει τον εκπληκτικό Ραφαέλ Ναδάλ μέχρι στιγμής στο Indian Wells με τον 32χρονο Ισπανό να κάνει ακόμα ένα σπουδαίο ματς κόντρα στον Φίλιπ Κραϊνοβιτς που τον στέλνει στα προημιτελικά της διοργάνωσης!

Σύμφωνοι, έχει αποφύγει τα μεγάλα ονόματα στον δρόμο για τον προημιτελικό γύρο αυτό όμως ουδόλως αναιρεί το γεγονός ότι ο Ραφαέλ Ναδάλ είναι μέχρι στιγμής στο Indian Wells, δολοφονικός!

“Καθαρίζει” τους αντιπάλους του τόσο πειστικά, γρήγορα και άνετα θυμίζοντας φυσικά και τον Ναδάλ του περασμένου Αυστραλιανού Όπεν που έκανε υγιεινό περίπατο μέχρι φυσικά

τον τελικό κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Κόντρα στον Φίλιπ Κραϊνοβιτς, που αντιμετώπιζε για πρώτη φορά στο τουρ, ο Ράφα δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να πάρει μία απόλυτα ελεγχόμενη νίκη με 6-3, 6-4 έχοντας τα ηνία του ματς από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο.

Πέραν από ένα break που υπέστη στην αρχή του ματς, αφού όμως ο ίδιος είχε σπάσει πρώτος το σερβίς του Σέρβου, ο Ναδάλ πραγματοποίησε πραγματικό ρεσιτάλ στα δικά του service games κερδίζοντας σε ένα σημείο του αγώνα 18 σερί πόντους στο σερβίς του!

Και αν το backhand είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στους προηγούμενους δύο αγώνες του, κόντρα στον Κραϊνοβιτς, το “πιστό” του όπλο όλα αυτά τα χρόνια, το ανελέητο forehand ήταν “καυτό” και δεν χάριζε απολύτως τίποτα…

Με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και φανερά διψασμένος να επιστρέψει σε μεγάλους τίτλους, ο 32χρονος τενίστας θα μπορούσε να είχε κλείσει ακόμα πιο εύκολα το ματς στο δεύτερο σετ φτάνοντας στα πρόθυρα του δεύτερου break αρκετές φορές.

Πλέον, ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον Κάρεν Κατσάνοφ στα προημιτελικά της Πέμπτης, μετά τη νίκη του Ρώσου με 6-4, 7-6(1) επί του Τζον Ίσνερ.

Αποσύρθηκε ο Νισιόκα

Η υπερπροσπάθεια στο ασύλληπτο ματς του τρίτου γύρου κόντρα στον Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ κόστισε τελικά στον επόμενο αγώνα για τον Γιοσιχίτο Νισιόκα.

Οι τρεις και πλέον ώρες εξαντλητικής μάχης που προηγήθηκαν ήταν υπερβολικά πολλές για να τις διαχειριστεί ο Ιάπωνας που εγκατέλειψε την προσπάθεια του κόντρα στον Μίομαρ Κετσμάνοβιτς στο 6-4, 0-0 με τον Σέρβο, θυμίζουμε, να έχει φτάσει από τη θέση του lucky loser στα προημιτελικά ενός Masters…

Πραγματικά απίστευτο…

Τετάρτη, 13/3: 4ος γύρος Indian Wells

Nadal (Spain) beat Krajinovic (Serbia) 6-3 6-4
Kecmanovic (Serbia) beat Nishioka (Japan) 6-4 ret

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post “Άνεμος” Ράφα έφυγε για προημιτελικά – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα