Τζόκοβιτς: “Δεν ήταν έκπληξη η ήττα από τον Κολσράιμπερ”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εμφανίστηκε απογοητευμένος στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα του από τον Φιλίπ Κολσράιμπερ στο Indian Wells Masters, δίνοντας συγχαρητήρια για τη δίκαιη νίκη του, στον Γερμανό αντίπαλό του…

Αν και ένιωθε καλά παίζοντας στα courts του Indian Wells τις τελευταίες ημέρες, όπως ο ίδιος τόνισε, δεν ήταν έκπληξη η ήττα του από τον Φιλίπ Κολσράιμπερ στον 3ο γύρο του Indian Wells Masters.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έδωσε τα εύσημα στον Γερμανό για την εξαιρετική τακτική προσέγγιση του αγώνα και επεσήμανε, πως θέλει να φτάσει μέχρι τον τίτλο στα

διπλά, παρέα με τον Φάμπιο Φονίνι.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήθελα να παίξω βράδυ κόντρα στον Κολσράιμπερ, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει αυτό, γιατί έβρεχε την Δευτέρα. Σήμερα ήταν εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες. Η μπάλα αναπηδούσε πολύ περισσότερο.

Ο Κολσράιμπερ, χρησιμοποιούσε εξαιρετικά το spin, κι εγώ δεν μπορούσα να παίξω όσο μπορούσα. Του δίνω συγχαρητήρια για τη νίκη του και για την εξαιρετική τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού, γιατί με έβγαλε εκτός παιχνιδιού. Άξιζε να κερδίσει.

Είναι πολύ έμπειρος τενίστας και γι΄αυτό άλλωστε δεν επηρεάστηκε παίζοντας στο κεντρικό court, μπροστά σε τόσο κόσμο. Απέδειξε για ακόμη μια φορά πως μπορεί να κερδίζει τους κορυφαίους του κόσμου, δεν ήταν τόσο μεγάλη έκπληξη η ήττα μου.

Όταν βρίσκεται σε καλή μέρα, μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε, σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Δεν μου αρέσει όμως να χάνω, σε κανέναν δεν αρέσει, ειδικά σε ένα τέτοιο τουρνουά, στο οποίο έχω γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες παλαιότερα.

Πίστευα πως βρισκόμουν σε καλή φόρμα, προπονήθηκα καλά τις τελευταίες ημέρες, αλλά υπάρχει και η ήττα μέσα στο πρόγραμμα και πρέπει να το διαχειριστώ κατάλληλα. Δεν έχει τελειώσει ακόμη το Indian Wells για εμένα, θέλω να φτάσω μέχρι τον τίτλο στα διπλά”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τζόκοβιτς: “Δεν ήταν έκπληξη η ήττα από τον Κολσράιμπερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα