Back to back δράση στο Indian Wells

Συνεχίζεται σήμερα η δράση στην Καλιφόρνια, με τις αναμετρήσεις για την φάση των “16” του Indian Wells Masters. Δυο προημιτελικοί θα διεξαχθούν στο γυναικείο ταμπλό…

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα θα μπουν στο court για να αγωνιστούν οι Ράφαελ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ στο Indian Wells. Ο Ισπανός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Φίλιπ Κράινοβιτς στις 20:00GR, για ένα εισιτήριο στην φάση των προημιτελικών του θεσμού.

Στις 23:00GR, ο Ελβετός “Βασιλιάς” θα αντιμετωπίσει τον Κάιλ Έντμουντ, σε μια πολύ επικίνδυνη δοκιμασία για

τον πεντάκις πρωταθλητή στην έρημο της Καλιφόρνια.

Στις 20:00GR θα διεξαχθεί το ντέρμπι των εκπλήξεων, ανάμεσα στον Γιοσίτο Νισιόκα και τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς. Στις 21:30GR ο πολύ φορμαρισμένος Ντένις Σαποβάλοφ θα παίξει με τον Χιούμπερτ Χούρκατζ, ενώ την ίδια ώρα θα “κονταροχτυπηθούν” Ράονιτς και Στρουφ.

Τζον Ίσνερ και Κάρεν Κατσάνοφ θα παίξουν την ίδια ώρα με το ματς του Ρότζερ Φέντερερ, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της ημέρας.

Μετά τα μεσάνυχτα, ο αιωνόβιος Ίβο Κάρλοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Ντομινίκ Τιμ στις 03:00GR, ενώ ο Γκαέλ Μονφίς με τον Φιλίπ Κολσράιμπερ θα δώσουν μεγάλη μάχη, στο τελευταίο ματς της Πέμπτης, στις 05:00GR.

Στις γυναίκες, θα διεξαχθούν δυο προημιτελικοί. Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα θα παίξει με την Μπιάνκα Αντρεέσκου στις 22:00GR και η Ελίνα Σβιτόλινα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μαρκέτα Βοντρούσοβα στις 03:00GR.

ATP BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Back to back δράση στο Indian Wells appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα