Παραμένει μάχιμος ο Φερέρ – VIDEO

Νταβίντ Φερέρ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα τους στο Αbierto Mexicano, στο Ακαπούλκο

Σε ένα ακόμη από τα τελευταία του τουρνουά στο ATP Tour, ο Νταβίντ Φερέρ έδειξε ότι παραμένει φουλ ανταγωνιστικός και πως ίσως βιάστηκε να πει “αντίο” στα courts.

Ο 36χρονος Ισπανός, μετά από σκληρή μάχη δύο ωρών κόντρα στον κατά 10 χρόνια νεότερό του, Τένις Σάντγκρεν, επικράτησε 7-6(5), 7-6(3) του Αμερικανού και προκρίθηκε στο 2ο γύρο του Abierto Mexicano, της σειράς ATP

500 στο Μεξικό.

Ο Φερέρ είναι τέσσερις φορές πρωταθλητής στο Ακαπούλκο (2010-12, 2015) και έχει δημιουργήσει μια σχέση αγάπης με τους Μεξικανούς φιλάθλους οι οποίοι τον αποθέωσαν μετά τη σπουδαία μάχη και νίκη που πέτυχε επί του Σαντγκρεν.

“Νιώθω πολύ χαρούμενος. Ήταν πολύ συγκινητικό για μένα. Το κοινό με βοήθησε. Ήξερα ότι μπορεί να ήταν το τελευταίο μου ματς εδώ και γι’αυτό έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε πόντο” είπε ο Φερέρ.

Στο 2ο γύρο της διοργάνωσης την Τετάρτη (06:00GR ξημερώματα Πέμπτης), ο Φερού θα αντιμετωπίσει το Νο2 του ταμπλό και Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος με τη σειρά του κέρδισε 6-3, 6-3 τον ανερχόμενο Αυστραλό, Αλεξέι Πόπιριν.

Ο 21χρονος Γερμανός, δεν απειλήθηκε καθόλου απ’τον αντίπαλό του, χάνοντας μόλις εφτά πόντους στο σερβίς του ενώ πέτυχε τρία breaks σε 70 λεπτά αγώνα.

Στο μεταξύ, την πρώτη του νίκη σε πέντε συμμετοχές στο Ακαπούλκο, πέτυχε ο Τζον Ίσνερ που έσπασε την Μεξικανική κατάρα, επικρατώντας 6-3, 4-6, 6-3 του Αντριάν Μαναρινό. Στο 2ο γύρο, ο big server Αμερικανός θα συναντήσει τον συμπατριώτη του και πρωταθλητή της διοργάνωσης το 2017, Σαμ Κουέρι.

ABIERTO MEXICANO DRAW | OOP (-8h) | TV SCHEDULE

The post Παραμένει μάχιμος ο Φερέρ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα