Ναδάλ: “Επιστρέφω με μεγάλο κίνητρο!”

Ο Ραφαέλ Ναδάλ περιέγραψε σαν πολύ δύσκολη στιγμή την απόφασή του να αποσυρθεί από το περσινό Abierto Mexicano, φέτος όμως επιστρέφει δριμύτερος για να κατακτήσει το τρίτο του τρόπαιο εκεί!

Πέρσι, τέτοια εποχή, βρισκόταν και πάλι σε μια “σκοτεινή” στιγμή της καριέρας του.

Το γόνατό του αντιμετώπιζε ξανά θέματα τραυματισμού και τον έθεσε όχι μόνο εκτός Ακαπούλκο αλλά και εκτός του Double Sunshine σε Indian Wells και Μαϊάμι πριν επιστρέψει

δριμύτερος στην clay court season την οποία συνδύασε με τον 11ο τίτλο του στο Ρολάν Γκαρός και δύο ακόμα Masters κατακτήσεις.

Φέτος, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο 32χρονος Ισπανός τενίστας που προέρχεται από ένα εξαιρετικό Αυστραλιανό Όπεν έστω και αν στον τελικό ηττήθηκε κατά κράτος από έναν ανεπανάληπτο Νόβακ Τζόκοβιτς, βρίσκεται και πάλι υγιής στο Μεξικό κυνηγώντας το τρίτο του τρόπαιο εκεί μετά τις επιτυχίες του 2005 και του 2013 που είχαν σημειωθεί σε άλλη επιφάνεια (χώμα).

“Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα δώδεκα μήνες πριν. Αλλά είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω εδώ. Η ατμόσφαιρα εδώ είναι πάντα τόσο χαρούμενη. Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες!” ανέφερε αρχικά ο Ράφα.

“Η αποφασιστικότητα και το πάθος μου παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα. Δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχω αλλά αυτά σίγουρα υπάρχουν” πρόσθεσε ο “ταυρομάχος” λίγες ώρες πριν τη μεγάλη επανεμφάνιση του στο τουρ με αντίπαλο τον Μίσα Ζβέρεφ στην πρεμιέρα του στο Μεξικό (27/2, 03:30 GR)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ναδάλ: “Επιστρέφω με μεγάλο κίνητρο!” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα