Ήττα-σοκ από το Νο113 για Μεντβέντεφ

Ο Ντανιήλ Μεντβέντεφ υπέστη ήττα-σοκ από τον Ρικάρντας Μπεράνκις στον 1ο γύρο του Dubai Dutu Free Tennis Championships και αποχαιρέτησε πρόωρα την διοργάνωση…

Ο νεαρός Ρώσος τενίστας, εκ των πιο φορμαρισμένων αυτή τη στιγμή στο Tour, κέρδισε μόλις έξι γκέιμς στο ντεμπούτο του στο Ντουμπάι και αποκλείστηκε από τον Ρικάρντας Μπεράνκις από τον 1ο γύρο του θεσμού.

Μέσα σε μιάμιση ώρα ο Λιθουανός,

Νο113 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, επικράτησε του Νο15 του κόσμου με 6-3, 6-3 και πανηγύρισε σπουδαία πρόκριση για τον 2ο γύρο του Dubai Duty Free Tennis Championships.

Another seed bites the dust

Medvedev (8) is the third seed to say “goodbye Dubai” in the first round, downed by qualifier @berankisr 6-3 6-3.#DDFTennis pic.twitter.com/KuBs8cS2bp

Tennis TV (@TennisTV) 26 Φεβρουαρίου 2019


Προερχόμενος από τα προκριματικά, ο Μπεράνκις πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και απέκλεισε το Νο8 του ταμπλό στο 500αρι τουρνουά του Ντουμπάι και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ντένις Κούντλα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Αμερικανός από την πλευρά του, κέρδισε στα τρία σετ τον φορμαρισμένο Ιταλό Ματέο Μπερετίνι νωρίτερα σήμερα, ενώ ο Ιγκόρ Γκερασίμοφ απέκλεισε με την σειρά του τον Ρόμπιν Χάασε στον 1ο γύρο!

DUBAI CHAMPIONSHIPS DRAW | OOP (+2h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ήττα-σοκ από το Νο113 για Μεντβέντεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα