Σούπερ πρεμιέρα για Ράφα στο Ακαπούλκο – VIDEO

Εντυπωσιακός ο Ράφαελ Ναδάλ στο Μεξικό, σφράγισε το ντέρμπι με τον Νικ Κύργιο στο 2ο γύρο του Abierto Mexicano

Στην επιστροφή του στο tour μετά τη βαριά ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Australian Open, ο Ράφαελ Ναδάλ μπήκε πολύ δυνατά στο ATP 500 τουρνουά του Ακαπούλκου, εκεί όπου έχει πάρα πολύ καλή παράδοση έχοντας τρεις συμμετοχές σε τελικούς σε ισάριθμες παρουσίες στο διοργάνωση.

Ο 32χρονος Ισπανός, έπιασε σπουδαία απόδοση

και επικράτησε 6-3, 6-3 του Μίσα Ζβέρεφ για τον 1ο γύρο του θεσμού, πετυχαίνοντας την 15η νίκη του στο Ακαπούλκο σε σύνολο 16 αγώνων (μοναδική ήττα αυτή απ’τον Σαμ Κουέρι στον τελικό του 2017).

“Είμαι χαρούμενος με τη νίκη μου. Ποτέ δεν είναι εύκολο κόντρα στον Μίσα, ειδικά μετά από ένα μικρό διάστημα απουσίας” είπε ο Ναδάλ αμέσως μετά, με τον Ισπανό να χειρίζεται άψογα το service/volley παιχνίδι του επίσης αριστερόχειρα Ζβέρεφ.

Ο Ράφα έσωσε τη μοναδική ευκαιρία για break που δημιούργησε ο αντίπαλός του σε ολόκληρο το ματς ενώ ο ίδιος πέτυχε τρια break σε εφτά break point, τελειώνοντας τον αγώνα με 25 winners και μόλις 14 αβίαστα λάθη.

Στο 2ο γύρο του Abierto Mexicano, ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον Νικ Κύργιο ο οποίος με τη σειρά του κέρδισε 6-3, 7-5 τον Αντρέα Σέπι, δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης μετά τα πρόσφατα αρνητικά του αποτελέσματα.

Ο 23χρονος Αυστραλός, Νο72 στον κόσμο, πέτυχε 13 άσους και έσωσε τα τέσσερα από τα πέντε break point του αντιπάλου του, φτάνοντας στη νίκη σε 1 ώρα και 13 λεπτά αγώνα.

Ναδάλ και Κύργιος έχουν συναντηθεί πέντε φορές στο tour, με τον Ισπανό να προηγείται 3-2 στις νίκες.

ABIERTO MEXICANO DRAW | OOP (-8h) | TV SCHEDULE

The post Σούπερ πρεμιέρα για Ράφα στο Ακαπούλκο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα