Ο showman απέκτησε ουσία! – VIDEO

Συνδυάζοντας ξανά με θαυμαστό τρόπο ουσία και θέαμα, ο Γκαέλ Μονφίς κέρδισε τον Μάριν Τσίλιτς στο σούπερ ντέρμπι του πρώτου γύρου στο Dubai Championships και συνεχίζει εντυπωσιακά την τρομερή του πορεία τις τελευταίες εβδομάδες!

Έναν διαφορετικό Μονφίς παρακολουθούμε τις τελευταίες εβδομάδες!

Δίχως να έχει αφήσει μακριά του, πώς θα μπορούσε άλλωστε, το θέαμα, ο 32χρονος Γάλλος τενίστας παίζει το πιο ουσιαστικό τένις της καριέρας του και βαδίζει από νίκη σε νίκη!

Μετά τον σπουδαίο τίτλο του στο Ρότερνταμ και τη σοφή απόφαση να

μην αγωνιστεί στη Μασσαλία και επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο, ο LaMonf κέρδισε με εντυπωσιακό τρόπο τον Μάριν Τσίλιτς με 6-3, 4-6, 6-0 και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Ντουμπάι όπου αντιμετωπίζει τον Μάρκο Παγδατή.

Σε αφηνιασμένη κατάσταση βρίσκεται ο Γάλλος τενίστας που, παρά την οριακή απώλεια του δεύτερου σετ, μπήκε σε οργιαστική κατάσταση στο τρίτο σετ του σπουδαίου αγώνα και “εξαφάνισε” τον Τσίλιτς που προερχόταν από ένα μήνα αγωνιστικής απουσίας λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Φρέσκος, αθλητικός, με αυτοπεποίθηση πλέον και βελτιωμένος πάρα πολύ στην επιλογή των χτυπημάτων του, ο Μονφίς βαδίζει εκ του ασφαλούς για νέα άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη έχοντας πολύ λίγους βαθμούς να υπερασπιστεί από μία “νωθρή” περσινή σεζόν.

Και όλα αυτά ενώ, στα δύο πρώτα σετ τουλάχιστον, ο Τσίλιτς ήταν πολύ καλός παρά την μακρά απουσία του από το τουρ όμως έβλεπε έναν Μονφίς να βγάζει απίστευτες άμυνες ευρισκόμενος κυριολεκτικά παντού στο κορτ ενώ η δική του διστακτικότητα και αναποτελεσματικότητα όποτε ανέβαινε στο φιλέ του στοίχισε.

Βελτιωμένος, πάντως, στο δεύτερο σετ ο Κροάτης, κατάφερε να προηγηθεί με break και να σώσει τρία break back points του Γάλλου όταν σέρβιρε για την ισοφάριση στο 5-4 αλλά κανείς δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε στο τρίτο σετ.

Ο Μονφίς όχι μόνο ανέκαμψε πνευματικά αλλά δεν άφησε περιθώριο στον Τσίλιτς να φτάσει ούτε καν σε game point(!) και, απόλυτα δίκαια, προκρίθηκε σε ένα σούπερ συναρπαστικό ματς κόντρα στον επίσης ανεβασμένο Παγδατή!

Ο Τσίλιτς παρέμεινε έτσι χωρίς νίκη καριέρας κόντρα στον Μονφίς σε τέσσερις αγώνες!

Σε μια δύσκολη μέρα για τα φαβορί στο Ντουμπάι, ο Τόμας Μπέρντιχ πέρασε τα πάνδεινα κόντρα στον Ίλια Ιβάσκα αλλά τελικά επικράτησε του νεαρού Λευκορώσου με 6-4, 4-6, 7-6(4) περιμένοντας, λογικά, τον Μπόρνα Τσόριτς στη συνέχεια.

Τρίτη, 26/2: 1ος γύρος Dubai Championships

Gerasimov (Belarus) beat Haase (Netherlands) 7-6(2) 7-6(5)
Kudla (USA) beat Berettini (Italy) 2-6 7-5 7-5
Berankis (Lithuania) beat Medvedev (Russia) 6-3 6-3
Nishikori (Japan) beat Paire (France) 6-4 6-3
Hurkacz (Poland) beat Moutet (France) 6-3 7-5
Baghdatis (Cyprus) beat Safwat (Egypt) 4-6 6-3 6-4
Berdych (Czech Republic) beat Ivashka (Belarus) 6-4 4-6 7-6(4)
Monfils (France) beat Cilic (Croatia) 6-3 4-6 6-0

DUBAI CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | OOP (+2h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Ο showman απέκτησε ουσία! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα