Πανικός στο Eastbourne! – DRAW

Το, κατά τα άλλα, “περιφερειακό” τουρνουά του Eastbourne αποκτά άλλη αξία με την παρουσία των Σταν Βαβρίνκα και Αντι Μάρεϊ που κληρώθηκαν αντίπαλοι στον πρώτο γύρο!

Οταν η κληρωτίδα έχει κέφια…

Σταν Βαβρίνκα και Αντι Μάρεϊ αγωνίζονται πλέον με wild card και στο τουρνουά του Eastbourne ακριβώς μία εβδομάδα πριν την έναρξη του Wimbledon και τέθηκαν αντίπαλοι στον πρώτο γύρο σε ένα ματς που θα μπορούσε να είναι και…τελικός Slam

λίγα χρόνια πριν.

Αυτή θα είναι η 19η αναμέτρηση ανάμεσα στους κατόχους συνολικά έξι Grand Slam τίτλων με τον Μάρεϊ να προηγείται οριακά με 10-8 σε ένα rivalry που πάντα “παράγει” πολύ ωραία ματς.

Αυτός ο αγώνας, φυσικά, θα είναι εντελώς διαφορετικών συνθηκών από όλους σχεδόν τους άλλους που έχουν δώσει, όντας και οι δύο πολύ ταλαιπωρημένοι από προβλήματα τραυματισμού που τους έθεσαν επί μήνες εκτός τουρ και φυσικά έχουν κατρακυλήσει στην παγκόσμια κατάταξη.

Και τα δύο προηγούμενα ματς που έχουν δώσει στο γρασίδι (τελευταίο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012) τα έχει πάρει ο Βρετανός.

Ο νικητής μάλιστα της αναμέτρησης θα παίξει με το Νο2 του ταμπλό, Κάιλ Εντμουντ, στον επόμενο γύρο!

Στην ίδια πλευρά του ταμπλό βρίσκεται και ο Νταβίντ Φερέρ, στην πρώτη φετινή του παρουσία στο γρασίδι, καθώς και οι Ντένις Σαποφάλοφ και Στιβ Τζόνσον.

Νο1 του ταμπλό είναι ο βραχύσωμος Ντιέγο Σβάρτζμαν που ξεκινά κόντρα σε Λούκας Λάτσκο ή qualifier στον δεύτερο γύρο ενώ στη δική του πιο “αδύναμη” πλευρά του ταμπλό, έχει τους Μάρκο Τσεκινάτο και Λίο Μάγιερ.

NATURAL VALLEY INTERNATIONAL DRAW – OOP (-2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Πανικός στο Eastbourne! – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα