Η ψυχραιμία κερδίζει! – VIDEO

Ο ψυχραιμότερος Μάριν Τσίλιτς απέκλεισε σε ένα πολύ κλειστό ματς τον Νικ Κύργιο και προκρίθηκε στον τελικό του φετινού Queen’s!

Σε ένα ματς σε χορτάρινη επιφάνεια όπου αναμετρώνται δύο big server, είναι γνωστό ότι τα πάντα θα κριθούν σε ελάχιστους πόντους.

Αυτούς τους κρίσιμους πόντους πήρε ο Μάριν Τσίλιτς στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Queen’s για να κερδίσει τελικά έναν αναποτελεσματικό στα κρίσιμα σημεία Νικ Κύργιο και με δύο tie

breaks, 7-6(3), 7-6(4), να πάρει τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό της Κυριακής όπου τον περιμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, εκτός και αν ο Ζερεμί Σαρντί έχει διαφορετική άποψη…

Τα σερβίς και των δύο τενιστών ήταν πραγματικά άπιαστα με τον Τσίλιτς να δημιουργεί δύο break point ευκαιρίες στο δεύτερο σετ δίχως να τις εκμεταλλευτεί αλλά και στα δύο tie breaks ήταν πραγματικός “φονιάς”.

Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα όποια μικρά blackout του Νικ και σερβίροντας…ρουκέτες, πήρε και τις δύο διαδικασίες και τη δίκαιη πρόκριση στον τελικό, όντας, ίσως, ο πιο σταθερός τενίστας του τουρ το 2018 αν βγάλουμε από την εξίσωση τα “φαινόμενα” Ναδάλ, Φέντερερ.

Εχει κερδίσει έναν τίτλο στο γρασίδι στο παρελθόν, στο Queen’s μάλιστα, το 2012.

Θα το επαναλάβει;

Σάββατο, 23/6: Ημιτελικοί Queen’s

Cilic (Croatia) beat Kyrgios (Australia) 7-6(3) 7-6(4)

QUEEN’S SINGLES DRAW | OOP (-1h) | TV

Κώστας Αϊτάκης

The post Η ψυχραιμία κερδίζει! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα