Θα βάλω τα δυνατά μου στον τελικό! – VID

O Ρότζερ Φέντερερ δυσκολεύτηκε για ακόμη έναν φετινό του αγώνα στο Χάλε, όμως, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον 12ο(!) τελικό του στη γερμανική πόλη όπου περιμένει να πιάσει άλλα στάνταρντ απόδοσης.

Ο Ντένις Κούντλα δυσκόλεψε πολύ έναν εμφανώς εκνευρισμένο Ρότζερ Φέντερερ στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Χάλε, ωστόσο, ο 36χρονος Ελβετός, δίχως να είναι στα καλύτερά του, βρήκε ακόμα μία φορά τον τρόπο να “ξεκλειδώσει” τη νίκη και να φτάσει σε back to back τελικό στο γρασίδι έχοντας παράλληλα συμπληρώσει 20 ματς αήττητος στην επιφάνεια.

Ο Ροτζ κράτησε τα καλά της εμφάνισής του στον ημιτελικό

γύρο, που ήταν γενικά το σερβίς καθώς, πέραν ενός break που υπέστη στην αρχή του αγώνα, δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα στα service games του.

“Σέρβιρα πολύ καλά. Οταν πήρα το break στην αρχή του ματς, ήλπιζα να αποφύγω ακόμα ένα tie break. Ωστόσο, ο Ντένις έπαιξε πολύ καλά και μπήκε ξανά στη διεκδίκηση του σετ. Είμαι έτοιμος να παίζω tie break στο χορτάρι. Εχω πολύ καλό ρεκόρ εδώ στο Χάλε” ανέφερε αρχικά ο Ελβετός.

Πώς σχολιάζει το γεγονός ότι έχει δυσκολευτεί πολύ σε όλους του τους αγώνες αυτήν την εβδομάδα στη Γερμανία;

“Θέλω να πάρω ματς στα πόδια μου. Βλέπω το θετικό σε αυτό. Κάνω και πιο λίγη προπόνηση! Είναι αυτό που χρειάζομαι, θέλω να ξεκουραστώ μία εβδομάδα και μετά να είμαι έτοιμος για το Wimbledon”.

Τελικός κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς; Σκέψεις;

“Οπως πάντα, αξιολογώ την απόδοσή μου περισσότερο στους τελικούς. Σε αυτά τα ματς θέλω να παίζω το καλύτερό μου τένις και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και εδώ” κατέληξε ο Φεντ που, αν κατακτήσει το Χάλε, φτάνει τους 99 τίτλους καριέρας…

Κώστας Αϊτάκης

The post Θα βάλω τα δυνατά μου στον τελικό! – VID appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα