Βολές ΜάκΕνρο κατά Βοζνιάκι!

Ο Αμερικανός θρύλος του τένις Τζον ΜάκΕνρο, έκανε σκληρή κριτική στην Καρολίν Βοζνιάκι, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει παίξει πολύ λίγα ματς στο γυναικείο Tour, με αποτέλεσμα να κινεί υποψίες ότι δεν σκέφτεται πια τόσο σοβαρά το τένις…

Μετά και τον θρίαμβό της στο Αυστραλιανό Όπεν, η Καρολίν Βοζνιάκι, Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA αυτήν την

στιγμή, έχει δείξει πολλά σημάδια πτώσης στην απόδοσή της, τα οποία ο Τζον ΜάκΕνρο έσπευσε να μεταφράσει.

Ο 59χρονος Αμερικανός, κάτοχος επτά Grand Slam τίτλων, θεωρεί πως ο αρραβώνας της με τον πρώην NBAer Ντέιβιντ Λι, της έχει κάνει κακό στην καριέρα της στο τένις.

Αναλυτικά όσα είπε ο ΜάκΕνρο:

“Είμαι μεγάλος fan της Βοζνιάκι. Θαυμάζω το πνεύμα και την νοοτροπία του νικητή που έχει. Δεν τα παρατάει ποτέ. Πέρα από αυτό όμως, μετά τον θρίαμβό της στο Αυστραλιανό Όπεν, που κέρδισε την Σιμόνα Χάλεπ στον τελικό και κατέκτησε τον τίτλο, δεν την βλέπω να παίζει πολύ σοβαρά στο Tour.

Στην χωμάτινη περίοδο δεν ήταν καθόλου καλή και νομίζω πως για αυτό φταίει το ότι δεν έχει κίνητρο. Την είδα να παίζει πολύ λίγο τους τελευταίους δυο μήνες. Στην Ρώμη, μετά την ήττα της από την Κοντάβεϊτ, δεν έδωσε καν το χέρι της στην chair umpire.

Νομίζω πως έχει το μυαλό της κάπου αλλού. Πάντως όχι σίγουρα στο τένις. Όταν το κοντινό σου περιβάλλον σε επηρεάζει, τότε τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Η Βοζνιάκι αρραβωνιάστηκε πρόσφατα και νομίζω ότι σκέφτεται περισσότερο το μέλλον της με τον άνδρα της, παρά το τένις”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Βολές ΜάκΕνρο κατά Βοζνιάκι! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα