Πάλι τραυματίας ο Κοκκινάκης!

Ο Θανάσης Κοκκινάκης απέσυρε την συμμετοχή του από την αναμέτρηση με τον Τζιανλούκα Μάγκερ για την φάση των “16” του Barletta Challenger, λόγω προβλήματος τραυματισμού…

Ούτε 24 ώρες κράτησε η χαρά του Θανάση Κοκκινάκη, μετά την ενθαρρυντική του επιστροφή στο Tour κερδίζοντας τον Τζιούλιο Τζεπιέρι στον 1ο γύρο του Τσάλεντζερ τουρνουά στη Μπαρλέτα της Ιταλίας.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, αποσύρθηκε λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στον Τζιανλούκα Μάγκερ, για την φάση

των “16” του τουρνουά.

Τα προβλήματα στον ώμο του δεν παύουν να τον ταλαιπωρούν και από ότι φαίνεται θα του στοιχίσουν την παρουσία στις μεγάλες διοργανώσεις της “κόκκινης” επιφάνειας.

Ο Κοκκινάκης που έχει “κατρακυλήσει” στο Νο186 του κόσμου, δεν έχει κάνει ακόμη γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού του, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως όσο τον ταλαιπωρεί ο ώμος του, δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει ποτέ σε συνεχόμενα τουρνουά.

Αξίζει να αναφερθεί, πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα ενημερώσει σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πάντως, το μοναδικό ενθαρρυντικό σημάδι είναι, πως έχει δηλώσει συμμετοχή σε όλα τα μεγάλα τουρνουά του χώματος, στα προκριματικά ταμπλό, χωρίς ακόμη να κάνει γνωστή την απόσυρσή του από αυτά.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πάλι τραυματίας ο Κοκκινάκης! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα