Ο Μουνάρ σόκαρε τον Ζβέρεφ – VIDEO

Σύντομη ήταν τελικά η πορεία του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο Grand Prix Hassan II του Μαρακές, στο Μαρόκο. Ο Γερμανός ηττήθηκε στα τρία σετ από τον Ζαούμε Μουνάρ και αποχαιρέτησε από τον 2ο(!) μόλις γύρο την διοργάνωση…

Το Νο1 του ταμπλό στο 250αρι τουρνουά του Μαρακές, έμεινε εκτός διοργάνωσης από το δεύτερο μόλις ματς του.

Ο Ζβέρεφ εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών και κόντρα στον πολύ δυναμικό στην “κόκκινη” επιφάνεια, Μουνάρ, δεν μπόρεσε να κάνει πολλά, γνωρίζοντας την ήττα μετά από δυόμιση

ώρες μάχης.

First top ten win, fifth ATP quarter-final of 2019 @jamunar_38 beats world No.3 Zverev 7-6(1) 2-6 6-3 in Marrakech. pic.twitter.com/KhCMhhLN9J

Tennis TV (@TennisTV) 11 Απριλίου 2019


Αυτήν είναι και η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του νεαρού Ισπανού, απόφοιτου της Rafa Nadal Academy, που έχοντας ως… δάσκαλο τον Ράφα Ναδάλ, δείχνει πως θα μας απασχολήσει για πολύ στο μέλλον με τις επιτυχίες του στο χώμα.

Ο Μουνάρ, βρίσκεται στο Νο60 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ αυτή τη στιγμή και πέτυχε την παρθενική του νίκη απέναντι σε τενίστα του Top10, κερδίζοντας τον Γερμανό αντίπαλό του με 7-6(1), 2-6, 6-3.

Στα προημιτελικά του τουρνουά στο Μαρακές, ο 21χρονος θα κοντραριστεί με τον επίσης φορμαρισμένο Μπενουά Περ, που τα πηγαίνει περίφημα αυτή την εβδομάδα στο Μαρόκο.

Ο Γάλλος, κέρδισε και τον “εμφύλιο” κόντρα στον Πιέρ Ιγ Ερμπέρ με 6-4, 6-2 και “σφράγισε” τη θέση του στην φάση των “8” του θεσμού.

Εκεί θα βρεθεί για να αγωνιστεί την Παρασκευή και ο Πάμπλο Αντουχάρ που πραγματοποίησε φοβερή εμφάνιση και πέταξε εκτός διοργάνωσης από τον 2ο γύρο τον Φιλίπ Κολσράιμπερ.

Ο Ισπανός επιβλήθηκε με 7-6(6), 6-4 του Γερμανού, αφού πρώτα έσωσε και δυο συνεχόμενα σετ πόιντς του στο εναρκτήριο σετ και “έκλεισε” το ραντεβού του με τον Γίρι Βέσελι στα προημιτελικά.

Πέμπτη, 11/4: 2ος γύρος Grand Prix Hassan II

Munar (Spain) beat A.Zverev (Germany) 7-6(1), 2-6, 6-3
Vesely (Czech Republic) beat Londero (Argentina) 6-3, 6-4
Andujar (Spain) beat Kohlschreiber (Germany) 7-6(6), 6-4
Paire (France) beat Herbert (France) 6-4, 6-2

GRAND PRIX HASSAN II SINGLES DRAW | OOP(-2)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ο Μουνάρ σόκαρε τον Ζβέρεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα