Επιβλητική εμφάνιση και προημιτελικός για την Βαλεντίνη

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση το πρωί της Παρασκευής και προκρίθηκε με straight sets νίκη στα προημιτελικά του ITF τουρνουά των 60.000$ στην Κωνσταντινούπολη…

Κερδίζοντας τα εννιά από τα τελευταία δέκα γκέιμς του αγώνα της, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου προκρίθηκε στις “8” καλύτερες του Istanbul Lale Cup,

στην Τουρκία.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε της 19χρονης Τουρκάλας Μπερφού Τσενγκίζ, μετά από 70 λεπτά αγώνα, και πανηγύρισε την επιστροφή της σε προημιτελικούς μετά το Νοέμβριο του 2018 (Σενζέν).

Τελικό σκορ 6-4, 6-1 υπέρ της 22χρονης Ελληνίδας, που αν και βρέθηκε πίσω με μπρέικ στο πρώτο σετ (3-4), “έτρεξε” ένα φοβερό σερί τελειώνοντας την αναμέτρηση δίχως να χάσει περισσότερα από ένα γκέιμς.

Στην επόμενη φάση η Βαλεντίνη θα τεθεί αντιμέτωπη με την νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Γιάνα Τσεπέλοβα και την Ισαμπέλα Σινίκοβα.

Φαβορί φυσικά είναι η πρώτη, που έχει παραστάσεις και στο Top επίπεδο της WTA (ρεκόρ καριέρας, Νο50) όμως λόγω τραυματισμών τους τελευταίους μήνες έχει “κατρακυλήσει” στο Νο250 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Γραμματικοπούλου βρίσκεται στο Νο5 του ταμπλό και διασταυρώνεται με το Νο1, Βιτάλια Ντιατσένκο στην φάση των ημιτελικών.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Επιβλητική εμφάνιση και προημιτελικός για την Βαλεντίνη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα