Qualifier απέκλεισε τον υπερασπιστή – VIDEO

Το όνειρο της υπεράσπισης των τίτλων του στο Χιούστον, τελείωσε πρόωρα για τον Στιβ Τζόνσον

Ο Ντάνιελ Έλαχι Γκαλάν, ήταν ο πρωταγωνιστής της 4ης ημέρας των αγώνων στο River Oaks Country Club στο Χιούστον.

Προερχόμενος από τα προκριματικά (με wild card) και με ελάχιστες συμμετοχές στο ATP Tour (ακόμα και σε προκριματικά), ο 22χρονος Κολομβιανός σόκαρε τους

Αμερικανούς με τη σπουδαία του νίκη επί του Στιβ Τζόνσον με 6-3, 6-3 και προκρίθηκε στον πρώτο προημιτελικό της καριέρας του.

Ο Γκαλάν, Νο241 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν απειλήθηκε καθόλου απ’τον ακίνδυνο Στιβ Τζόνσον και πετυχαίνοντας τρία breaks στο σερβίς του Νο1 του ταμπλό, έφτασε στην ελεγχόμενη νίκη μετά από 74 λεπτά αγώνα.

Ο Τζόνσον, Νο39 στον κόσμο, είχε κερδίσει τους δύο τελευταίους τίτλους στο Χιούστον (2017-18) και ήταν από τα φαβορί και για το φετινό τρόπαιο.

Στα προημιτελικά της ATP 250 διοργάνωσης, ο Γκαλάν θα αντιμετωπίσει τον Τζόρνταν Τόμπσον που κέρδισε 6-4, 6-7(1), 7-5 τον Σαντιάγκο Χιράλδο.

Τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις συνέχισε και ο Γιάνκο Τιπσάρεβιτς ο οποίος επικράτησε 6-3, 6-4 του Κάμερον Νόρι και προκρίθηκε στους “8” καλύτερους της διοργάνωσης.

Αυτός είναι ο πρώτος προημιτελικός για τον 34χρονο Σέρβο, από το 2016 στη Σένζεν, ένα διάστημα κατά το οποίο αντιμετώπισε πολλά και διάφορα προβλήματα τραυματισμού που τον άφησαν εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στους “8”, ο Τιπσάρεβιτς θα αντιμετωπίσει τον Σαμ Κουέρι που με τη σειρά του κέρδισε 6-4, 6-3 τον Γκιγέρμο Γκαρσία Λόπεζ.

US MEN’S CLAY CHAMPIONSHIPS DRAW | OOP (-8h)

The post Qualifier απέκλεισε τον υπερασπιστή – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα