Προ των πυλών το Monte Carlo Masters

Η επίσημη έναρξη της clay court season, πραγματοποιείται στο Πριγκιπάτο του Μονακό

Το πρώτο από τα τρία χωμάτινα τουρνουά Masters, πρόκειται να ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα, με τη συμμετοχή σπουδαίων ονομάτων του ATP Tour

Η κλήρωση της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής (19:30GR) στις εγκαταστάσεις του Monte Carlo Country Club και στην κληρωτίδα θα μπουν οι Ράφαελ Ναδάλ, Νόβακ

Τζόκοβιτς, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Ντόμινικ Τιμ, Στάνισλας Βαβρίνκα, Στέφανος Τσιτσιπάς και πολλοί άλλοι.

Φυσικά, όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω στον Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος πέρυσι κατέκτησε τον 11ο τίτλο του στο Πριγκιπάτο, με την άνετη νίκη επί του Κέι Νισικόρι στον τελικό. Ο Ράφα είχε 8 συνεχόμενες κατακτήσεις (2005-12).

Ο 32χρονος Ισπανός, επιστρέφει στη δράση μετά το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο που τον ώθησε να αποσύρει τη συμμετοχή του απ’το Miami Masters.

Το Monte Carlo Masters είναι απ’τα αρχαιότερα τουρνουά στο tour, ξεκινώντας την πορεία του στο παγκόσμιο τένις το 1897. Διεξάγεται κάθε χρόνο στα μέσα Απριλίου, σε μια απ’τις εμβληματικότερες τενιστικές εγκαταστάσεις, στο διάσημο Monter Carlo Country Club το οποίο μεταμορφώνεται ριζικά κάθε χρόνο για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Το κεντρικό court έχει χωρητικότητα 10,300 θεατών και έχει καταπληκτική θέα την Κυανή Ακτή στη Γαλλική ριβιέρα.

The post Προ των πυλών το Monte Carlo Masters appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα