Παίζει μεγάλο τένις ο.. μικρός – VIDEO

09:00 1/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Ευκαιρία να εκδικηθεί για την ήττα του στον τελικό του Ρίο, θα έχει ο Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ κόντρα στον Λάσλο Τζέρε, στους “8” του Brasil Open

Λίγες ημέρες μετά την πρώτη τους συμμετοχή σε τελικό ATP και μάλιστα στο 500αρι τουρνουά του Ρίο ντε Τζανέιρο, Λάσλο Τζέρε και Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ, θα συναντηθούν ξανά επί Βραζιλιάνικου εδάφους, αυτή τη φορά για την προημιτελική φάση στο Σάο Πάολο.

Ο 18χρονος Καναδός που θεωρείται το next big

thing του παγκοσμίου τένις, μετά την breakthrough εβδομάδα στο Ρίο, συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και στο Brasil Open, επικρατώντας με 7-6(2), 7-6(5) του πολύπειρου Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας.

Από το career high Νο60 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Αλιασίμ θα προσπαθήσει να προκριθεί στον δεύτερο συνεχόμενο ημιτελικό του στο tour, αντιμετωπίζοντας την Παρασκευή τον Λάσλο Τζέρε.

Ο 23χρονος Σέρβος που κατέκτησε την προηγούμενη εβδομάδα στο ATP 500 στο Ρίο, πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Νο2 του ταμπλό, Μάλεκ Τζαζίρι με 6-3, 3-6, 7-6(2), δείχνοντας ότι το χώμα ταιριάζει απόλυτα στο παιχνίδι του.

“Η αυτοπεποίθησή μου βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της. Παίζω πολύ καλό τένις και πρέπει να συνεχίσω σε κάθε ματς να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό” είπε ο Τζέρε, Νο37 στην κατάταξη.

Ένας άλλος εκπρόσωπος της NextGen, ο 20χρονος Κάσπερ Ρουντ, έβγαλε εκτός συνέχειας το Νο1 του ταμπλό, Ζοάο Σούζα με 6-3, 6-4 και θα αντιμετωπίσει τον 25χρονο Βολιβιανό, Ούγκο Ντελιέν για μια θέση στην 4αδα.



BRASIL OPEN DRAW | OOP (-5h)

The post Παίζει μεγάλο τένις ο.. μικρός – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα