Κύργιος: “Δεν θα το ξεχάσω ποτέ” – VIDEO

Αξέχαστη θα μείνει στον Νικ Κύργιο η νίκη επί του Ράφαελ Ναδάλ στο Ακαπούλκο

Πανευτυχής που κέρδισε τον Ράφαελ Ναδάλ στο ντέρμπι του 2ου γύρου στο Abierto Mexicano, εμφανίστηκε ο Νικ Κύργιος.

Ο 23χρονος Αυστραλός, έσωσε 3 match points του αντιπάλου του στο tie break του καθοριστικού σετ, επικρατώντας με 3-6, 7-6(2), 7-6(6) του Νο1 του ταμπλό, σφραγίζοντας το επίσης σπουδαίο ραντεβού με τον Στάνισλας Βαβρίνκα στα προημιτελικά της ATP

500 διοργάνωσης.

“Λατρεύω να παίζω τέτοια ματς. Ήταν μια από τις καλύτερες ατμόσφαιρες που έχω παίξει. Το κοινό ήταν απολαυστικό. Για τέτοια παιχνίδια παίζουμε τένις. Το κεντρικό court ήταν κατάμεστο και δεν σταμάτησαν να φωνάζουν. Φώναζαν υπέρ του Ράφα, φώναζαν υπέρ μου. Ήταν ένα ματς που δεν θα ξεχάσω ποτέ” είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Κύργιος.

Ο Κύργιος δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο break στο σερβίς του Ναδάλ ενώ έσωσε τα εννιά από τα δέκα break point του Ισπανού.

Μάλιστα, ο Κύργιος αποκάλυψε ότι ταλαιπωρήθηκε και από τροφική δηλητηρίαση ενώ συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.

“Ξύπνησα το πρωί και είχα τροφική δηλητηρίαση. Ο γιατρός μου έδωσε φάρμακα που με βοήθησαν, όμως αισθανόμουν λίγο αδιάθετος. Επίσης, ταλαιπωρούμαι και από πρόβλημα στο γόνατο. Πριν το ματς δεν ήξερα ότι θα μπορέσω να παίξω. Έκανα μπάνιο μιάμιση ώρα πριν μπω στο court και αισθανόμουν μετρια. Όμως, όταν μπήκα μέσα η αδρεναλίνη με ξύπνησε. Είμαι πολύ υπερήφανος για το πως αντιμετώπισα τις δυσκολίες και για τον τρόπο που αγωνίστηκα”.

ABIERTO MEXICANO DRAW | OOP (-8h) | TV SCHEDULE

The post Κύργιος: “Δεν θα το ξεχάσω ποτέ” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα