Κέρδισε βροχή και Φούτσοβιτς ο Φέντερερ – VIDEO

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο Ντουμπάι πέτυχε ο Ρότζερ Φέντερερ κερδίζοντας τον πολύ επικίνδυνο Μάρτον Φούτσοβιτς στα δυο σετ, μετά από δυο διακοπές του αγώνα λόγω βροχής, και προκρίθηκε έτσι στα ημιτελικά του Dubai Duty Free Tennis Championships…

Βρίσκει ρυθμό ο Ελβετός σιγά-σιγά στο Ντουμπάι.

Ο Ρότζερ Φέντερερ πανηγύρισε

σήμερα την πρώτη του straight sets νίκη στο τουρνουά, αν και δυσκολεύτηκε ανά διαστήματα στο παιχνίδι του με τον Μάρτον Φούτσοβιτς, “σφραγίζοντας” εν τέλει το τρίτο χρονικά εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο 37χρονος, Νο7 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ αυτή τη στιγμή, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και μετά από δυο πολύ κλειστά σετ, επικράτησε του φορμαρισμένου αντιπάλου του με 7-6(6), 6-4.

An eighth #DDFTennis title is still on the cards for @rogerfederer

He beats Marton Fucsovics 7-6 6-4 to reach the semifinals in Dubai

pic.twitter.com/kYZ9rao6js

Tennis TV (@TennisTV) 28 Φεβρουαρίου 2019


Στα ημιτελικά του Dubai Duty Free Tennis Championships ο “Βασιλιάς” θα παίξει με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Μπόρνα Τσόριτς και τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι, ενώ θυμίζουμε πως νωρίτερα είχαν προκριθεί στην τετράδα και οι Μονφίς και Τσιτσιπάς.

Στο πρώτο σετ του αγώνα, ο Ούγγρος έφτασε πολύ κοντά στο 0-1, καθώς προηγήθηκε με 4-6 στο τάι μπρέικ και είχε στη διάθεσή του δυο συνεχόμενα σετ πόιντς.

Ο Φέντερερ έδειξε φοβερά αντανακλαστικά όμως και κέρδισε τέσσερις σερί πόντους για να μετατρέψει το 4-6 σε 8-6 και να γίνει αυτός αφεντικό στο ματς, προηγούμενος πια με 1-0 στα σετ.

Το δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης ήταν με μεγαλύτερα σκαμπανεβάσματα για τους δυο τενίστες, και σε αντίθεση με το πρώτο στο οποίο δεν έγινε κανένα μπρέικ, δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες, με τον Ελβετό να φτάνει σε δυο “σπασίματα” του σερβίς του Ούγγρου.

Η αρχή έγινε στο εναρκτήριο γκέιμ του δευτέρου σετ (1-0), ενώ όταν ο Φούτσοβιτς απάντησε, μετατρέποντας το 2-0 σε 2-3 λίγες στιγμές αργότερα, ο Φέντερερ είχε και πάλι τις λύσεις στο τσεπάκι του.

Στο 4-4 ο Ρότζερ δημιούργησε πέντε ευκαιρίες για μπρέικ και εκμεταλλεύτηκε την μια, ενώ μάλιστα στο 40-40 διεκόπη για επτά λεπτά το παιχνίδι λόγω βροχής. Κάνοντας το 5-4, πήρε τις μπάλες στα χέρια του και τελείωσε το ματς σερβίροντας, μετά από 1 ώρα και 54 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η αναμέτρηση διεκόπη αρχικά για βροχή και στο πρώτο σετ (5-5), για περισσότερη από μισή ώρα.

DUBAI CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | OOP (+2h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Κέρδισε βροχή και Φούτσοβιτς ο Φέντερερ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα