Παίζει Queen’s, πάει και Wimbledon!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, όχι μόνο δεν θα απουσιάσει από το Wimbledon αλλά θα συμμετάσχει και με wild card σε ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά προετοιμασίας στο χόρτο, στο Queen’s Club

Εντύπωση είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά τον σοκαριστικό – ομολογουμένως- αποκλεισμό από τον Μάρκο Τσεκινάτο στα προημιτελικά του Roland Garros.

Ο Σέρβος είχε αφήσει

ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί στο Wimbledon, χωρίς να ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή απλά ήταν απόφαση εκείνης της στιγμής, απόρροια του αποκλεισμού.

Τελικά, ο Νόλε φαίνεται πως το ξεπέρασε και μάλιστα ζήτησε και πήρε wild card για το Fever-Tree Championships της σειράς ATP 500 που διεξάγεται σε ένα από τα πιο ιστορικά κλαμπ του Λονδίνου.

“Mετά τα συναρπαστικά τουρνουά σε Ρώμη και Παρίσι, είμαι έτοιμος για νέες προκλήσεις. Το γρασίδι είναι πολύ ξεχωριστό, μια σπάνια επιφάνεια και είμαι χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να παίξω σε ένα τόσο δυνατό τουρνουά που επίσης είναι η καλύτερη προετοιμασία για το Wimbledon.

“Έχω ευχάριστες αναμνήσεις από τη συμμετοχή μου στον τελικό στο Queen’s το 2008” είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος είχε χάσει από τον Ράφαελ Ναδάλ στο παιχνίδι του τίτλου, πριν 10 χρόνια.

Η τελευταία συμμετοχή του Νόλε στο Queens ήταν το 2010 όταν ηττήθηκε απ’τον Ξαβιέ Μαλίς στον 3ο γύρο, μόλις στην 3η του συμμετοχή στη διοργάνωση (η αμέσως προηγούμενη ήταν το 2008).

Το τουρνουά ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του Wimbledon (02/07).

The post Παίζει Queen’s, πάει και Wimbledon! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα